Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
spot_img

Το συνέδριο ανέδειξε τις πολιτικές στήριξης παιδιών και γονέων από τον Δήμο

Τις πολιτικές του Δήμου και τις πρακτικές των υπευθύνων για την στήριξη παιδιών και γονέων, παρουσίασαν οι εκπρόσωποι του Παλαιού Φαλήρου στο συνέδριο με θέμα «Πρώιμη Παιδική Ηλικία- Παιδικοί Σταθμοί- Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Συγκεκριμένα, οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Παλαιού Φαλήρου, συμμετείχαν στο διήμερο Συνέδριο στις 10 και 11 Ιουνίου που έγινε στην Τεχνόπολη – Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ», στο Γκάζι, και διοργανώθηκε από το Δημοτικό Βρεφοκομείο του Δήμου Αθηναίων και το τμήμα Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Στο Συνέδριο παρουσιάστηκαν οι πολιτικές και οι καλές πρακτικές των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Παλαιού Φαλήρου για τα παιδιά και την στήριξη της οικογένειας ενώ από τους αξιόλογους ομιλητές και τεχνοκράτες, παρουσιάστηκαν οι σύγχρονες εξελίξεις σε θέματα της πρώιμης παιδικής ηλικίας.

Τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου εκπροσώπησαν η πρόεδρος των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Παλαιού Φαλήρου Μαίρη Τρύφων και η προϊσταμένη του 1ου Βρεφονηπιακού σταθμού – Ι.Φιξ, Ρόη Βασιλοπούλου.

Διαβάστε επίσης: Ενθουσιασμός και άμιλλα στους αγώνες στίβου των Δημοτικών Σχολείων

Ειδήσεις από το Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ