Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σε σχολείο τεχνολογίας μετατρέπεται το 4ο Δημοτικό

Μία σημαντική δωρεά που «επέτρεψε» την πλήρη αναβάθμιση του Εργαστηρίου Υπολογιστών του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας έκανε η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Αιγέας της οικογένειας Θανάση Μαρτίνου.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διευθύντρια του σχολείου, Αλεξάνδρα Μαρκοπούλου, εκφράζοντας τις ευχαριστίες της προς την οικογένεια, «καταφέραμε να αναβαθμίσουμε πλήρως το Εργαστήριο Υπολογιστών μας, προμηθευόμενοι νέους υπολογιστές, καθώς και να αποκτήσουμε ένα νέο λάπτοπ για κάθε ένα από τα τμήματα του Σχολείου μας, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους εκπαιδευτικούς μας να αξιοποιήσουν τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας στην εκπαιδευτική διαδικασία».

Σύμφωνα με τη διευθύντρια του σχολείου, «η γενναιόδωρη συνεισφορά της οικογένειας έχει επιτρέψει την τεχνολογική αναβάθμιση του σχολείου μας και έχει θέσει τον πήχη για την εκπαιδευτική τεχνολογία σε νέα ύψη». Σημειώνει επίσης ότι «με την τεχνολογική αναβάθμιση που πραγματοποιήσαμε, το σχολείο μας κατέχει πλέον μια πρωτοποριακή θέση στον τομέα της εκπαιδευτικής τεχνολογίας. Αυτό σημαίνει ότι οι μαθητές μας θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους σε ένα περιβάλλον που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του σύγχρονου κόσμου».

Να αναφερθεί ότι το σχολείο έχει διακριθεί στον τομέα της ρομποτικής και διαθέτει σύγχρονη αίθουσα υπολογιστών.

Διαβάστε επίσης: Ραντεβού την Πέμπτη στη «γειτονιά των πρωταθλητών»

Ειδήσεις από Bάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ