Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
spot_img

Καθημερινές εκδηλώσεις στο καλοκαιρινό Ellinikon Experience Park

Μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, ψυχαγωγίας και άθλησης, προσφέρει το φετινό καλοκαίρι το Ellinikon Experience Park.

Μέσα από δημοφιλείς δράσεις, το Ellinikon Experience Park παραμένει σημείο αναφοράς για μικρούς και μεγάλους, αλλά και για όσους θέλουν να συμμετέχουν σε ενδιαφέρουσες αθλητικές ή πολιτιστικές εκδηλώσεις, δημιουργώντας αξέχαστες καλοκαιρινές αναμνήσεις, στο αγαπημένο αστικό Πάρκο της Αθήνας.

Το Ellinikon Experience Park λειτουργεί καθημερινά από τις 09.00 έως τις 23.00 και η είσοδος είναι δωρεάν. Η πρόσβαση γίνεται από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, πολύ κοντά στη στάση Μετρό Ελληνικού. Για τη διευκόλυνση των επισκεπτών έχει δημιουργηθεί χώρος ελεύθερης στάθμευσης στο Πάρκο.

Micropolis Festival με καθημερινές Προβολές Ταινιών

Από τις 20 Ιουνίου στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Πλατεία Α’ του Πάρκου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν θεματικά αφιερώματα σε βραβευμένους δημιουργούς της μεγάλης οθόνης, κωμωδίες και πρόσφατα blockbuster, αλλά και αγαπημένες, κλασσικές ταινίες. Το φεστιβάλ θα συνεχιστεί μέχρι και τον Σεπτέμβριο και θα ενισχυθεί με ενδιαφέρουσες πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δράσεις για όλους.

Η είσοδος είναι δωρεάν (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας) και η προβολή ξεκινά στις 9μμ.

Yoga με ζωντανή μουσική στον κήπο Ζεν

Από τις 21 Ιουνίου μέχρι τις 14 Ιουλίου, η Yoga instructor Νατάσσα Πουλοπούλου σας υποδέχεται στον κήπο Ζεν του Πάρκου, για να σας μυήσει σε χαλαρωτικές συνεδρίες Yoga Nidra με τη συνοδεία άρπας κάθε Τετάρτη, 19.30 – 20.30 και Hatha Yoga με τη συνοδεία hank-drum κάθε Παρασκευή, 19.30 – 20.30.

Η είσοδος είναι δωρεάν είσοδος με προκράτηση θέσης στα links Yoga Nidra και Hatha Yoga.

Eurohoops Basketball Experience

Η ακαδημία καλαθοσφαίρισης Eurohoops με την υπογραφή του Θοδωρή Παπαλουκά, επιστρέφει για ένα ακόμα καλοκαίρι στο The Ellinikon Experience Park.

Από τις 8 Ιουλίου μέχρι τις 23 Ιουλίου, η έμπειρη ομάδα προπονητών της Eurohoops Αcademy θα περιμένει παιδιά και νέους στα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα μπάσκετ του Πάρκου για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα καλαθοσφαιρικής εκμάθησης και δημιουργικής απασχόλησης. Λεπτομέρειες σχετικά με τις εγγραφές θα ακολουθήσουν σύντομα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα επισκεφτείτε το experiencepark.theellinikon.com.gr

Διαβάστε επίσης: Μουσείο Ελληνικού Κινηματογράφου στην ξύλινη Παγόδα

Eιδήσεις από την Αργυρούπολη και το Ελληνικό στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ