Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img

Εκδήλωση από τον «ΣΤΑΘΜΟ» στο Μοσχάτο

Εκδήλωση κατά των εξαρτήσεων διοργανώνουν την Δευτέρα Δευτέρα, 26 Ιουνίου οι Δήμοι Μοσχάτου- Ταύρου και Καλλιθέας στην πλατεία Ταξιάρχη Παπαντώνη.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Σταθμός» με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών.

Ο δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, και Πρόεδρος του ΔΣ του Σταθμού, δήλωσε: «Το έργο που επιτελεί ο Σταθμός στον τομέα της πρόληψης και της προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας είναι πολύ σημαντικό. Πολλοί συμπολίτες μας έχουν λάβει μέρος στις δράσεις του και συμμετέχουν στα προγράμματά του, έχοντας λάβει υποστήριξη σε πολλά και σημαντικά θέματα που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος άνθρωπος και οι οικογένειες.

Τη Δευτέρα 26 Ιουνίου, παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών, περνάμε από την πλατεία Ταξιάρχη Παπαντώνη συμμετέχοντας στην όμορφη εκδήλωση που έχει ετοιμάσει ο σταθμός και ενημερωνόμαστε πάνω σε θέματα πρόληψης και αντιμετώπισης θεμάτων εθισμού. Δεν κλείνουμε τα μάτια σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα που ταλανίζει την κοινωνία μας και τη νεολαία. Μαθαίνουμε, κατανοούμε, δρούμε. Η γνώση είναι δύναμη και η δύναμη χρειάζεται για να στηρίξει όσους έχουν πέσει θύματα των ναρκωτικών».

Ειδήσεις από το Μοσχάτο και τον Ταύρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ