Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img

Επιστολή Ευθυμίου για τα ΕΛΤΑ

Επιστολή για την συνέχιση της λειτουργίας του υποκαταστήματος των Ελληνικών Ταχυδρομείων στον Ταύρο, έστειλε στον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ο δήμαρχος Μοσχάτου- Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου.

Στην επιστολή του ο δήμαρχος της πόλης, την οποία έλαβαν και οι βουλευτές του Νότιου τομέα Αθηνών αναφέρει: «Ο Ταύρος, μία περιοχή που κατοικείται κυρίως από βιοπαλαιστές με σημαντικά προβλήματα στο βιοτικό τους επίπεδο (πχ. υψηλά επίπεδα ανεργίας), καλείται για άλλη μία φορά να αντιμετωπίσει το κλείσιμο του τοπικού καταστήματος των ΕΛΤΑ, μιας υπηρεσίας ιδιαίτερα σημαντικής για την καθημερινότητα των πολιτών.

Πρόκειται για ένα κατάστημα το οποίο επί δεκαετίες εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό πολιτών και που σε προηγούμενη απόπειρα κλεισίματος, μας βρήκε αντίθετους, πολίτες, κοινωνία και Δήμο, αφού αντισταθήκαμε με όλες μας τις δυνάμεις σε αυτή την απόφαση.»

«Ζητάμε άμεση την επανεξέταση της απόφασης για κλείσιμο του τοπικού καταστήματος των ΕΛΤΑ στον Ταύρο, μία ενέργεια που θα δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα εξυπηρέτησης σε όλους τους συμπολίτες μας. Με τη δική σου παρέμβαση, είμαι σίγουρος ότι μπορεί να αποτραπεί αυτή η ενέργεια, η οποία έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη θέληση της τοπικής κοινωνίας και της Αυτοδιοίκησης.»

Διαβάστε επίσης: Διαδημοτική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 18/7

Ειδήσεις από το Μοσχάτο και τον Ταύρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ