Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

ΟΦΚΑ Οδυσσέας Αγίου Δημητρίου: Ημερίδα στίβου για μαθητές με Έλληνες πρωταθλητές στις 30/9

Ο αθλητικός σύλλογος ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίου Δημητρίου, σας προσκαλεί σε ημερίδα αγωνισμάτων του στίβου για τους μαθητές – μαθήτριες Γυμνασίων και Δημοτικών σχολείων.

Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν και επίλεκτοι αθλητές – αθλήτριες του συλλόγου, μέλη της Εθνικής Ομάδας, δίνοντας την ευκαιρία στους νεαρούς μαθητές και μαθήτριες, εκτός από την γνωριμία τους με το άθλημα, να γνωρίσουν από κοντά τους Πρωταθλητές μας, να συζητήσουν και να τρέξουν μαζί τους.

  1. ΤΟΠΟΣ – ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΛΕΣΗΣ

Η προπονητική ημερίδα θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο του Αγίου Δημητρίου το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 με ώρα έναρξης την 18:00.

  1. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Τα αγωνίσματα θα διεξαχθούν σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Ώρα Έναρξης* Αγώνισμα
18:00 Έναρξη αγώνων, παρουσίαση Πρωταθλητών του Συλλόγου
18:30 60μ. Α – Vortex Κ
19:00 60μ. Κ – Vortex Α
19:30 600μ. Α – Μήκος Κ
20:00 600μ. Κ – Μήκος Α

*Το πρόγραμμα των αγώνων ενδέχεται να διαμορφωθεί μετά την επεξεργασία των δηλώσεων συμμετοχής.

Στους αγώνες δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές και μαθήτριες των Δημοτικών τάξεων Ε’ και ΣΤ’, και Α’, Β’ και Γ’ Γυμνασίου του Δήμου Αγ. Δημητρίου και των όμορων Δήμων (Αλίμου, Π. Φαλήρου).

  1. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται με ευθύνη των γονέων των μαθητών στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση https://forms.gle/YtgSd8v4CKymmdq77

  1. ΑΡΙΘΜΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κάθε μαθητής-μαθήτρια θα λαμβάνει έναν (1) προσωπικό αριθμό ο οποίος θα πρέπει να τοποθετείται στο μπροστινό μέρος της αγωνιστικής ενδυμασίας. Οι αριθμοί των μαθητών-τριών θα παραδίδονται τουλάχιστον 30’-60’ πριν από την έναρξη του αγωνίσματος από τη γραμματεία του αγώνα (εντός του Δημοτικού Σταδίου).

  1. ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Σε όλους τους όλους συμμετέχοντες θα δοθούν μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής.

  1. ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Για τους μαθητές και μαθήτριες των Γυμνασίων και των Δημοτικών σχολείων που θα συμμετάσχουν υποχρεωτική είναι η προσκόμιση του Ατομικού τους Δελτίου Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) του τρέχοντος έτους, θεωρημένη σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Στους Αγώνες θα υπάρχει πλήρης ιατρική κάλυψη.

  1. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Οργανωτικός Εκπρόσωπος της ημερίδας ορίζεται o κ. Δημήτρης Θεοδωρίδης, Συντονιστής του Τομέα Μεσαίων & Μεγάλων αποστάσεων της Ομοσπονδίας ΣΕΓΑΣ.

  1. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Τεχνικός Υπεύθυνος της διοργάνωσης ορίζεται ο Προπονητής του τμήματος Αντοχής του Συλλόγου, κ. Βασίλης Παπαϊωάννου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ