Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
spot_img

Με τον Νίκο Χαρδαλιά στην Περιφέρεια «κατεβαίνει» η Αθηνά Κωνσταντέλλου

Την υποψηφιότητά της στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές με την παράταξη του Νίκου Χαρδαλιά «Αττική Μπροστά» ανακοίνωσε η Αθηνά Κωνσταντέλλου, δικηγόρος από τη Βούλα και κόρη του δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.

Στη λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έγραψε:

«Με χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση του Νίκου Χαρδαλιά, να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξης Αττική Μπροστά, ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής, με στόχο την δημιουργία μιας σύγχρονης, ανθρώπινης και αποτελεσματικής Περιφέρειας Αττικής. Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου θα κληθούμε να κρίνουμε θέσεις, προγράμματα και πρόσωπα και να αποφασίσουμε την ασφαλέστερη και πιο ολοκληρωμένη πρόταση που θα κατατεθεί. Θα είμαστε όλοι εκεί».

Η Αθηνά Κωνσταντέλλου αποφοίτησε από το Κολέγιο Αθηνών και εν συνεχεία ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Νομική Σχολή Αθηνών. Στο πανεπιστήμιο του Georgetown στις ΗΠΑ έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο στο εμπορικό δίκαιο, ολοκλήρωσε το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στο Ναυτικό Δίκαιο του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ σήμερα εκπονεί τη διδακτορική της διατριβή.

Η συμμετοχή της στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου είναι το πρώτο της βήμα στα κοινά.

Διαβάστε επίσης: Παραιτήθηκε από υφυπουργός Εθνικής Αμυνας ο Ν. Χαρδαλιάς

Ειδήσεις από την Αυτοδιοίκηση στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ