Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img

Νέος υποψήφιος στο πλευρό του Α. Ευθυμίου

Με την υποψηφιότητα ενός ακόμη μέλους της τοπικής κοινωνίας του Μοσχάτου και γνώστη των θεμάτων της Αυτοδιοίκησης ενισχύθηκε η παράταξη του νυν δημάρχου της πόλης Ανδρέα Ευθυμίου.

Πρόκειται για τον Άρη Κρεμμύδα ο οποίος εργάζεται ως υπάλληλος του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.) και έχει έντονη πολιτική δραστηριότητα, με ενεργό συμμετοχή πολιτικούς, κοινωνικούς, συνδικαλιστικούς και αυτοδιοικητικούς αγώνες.

Ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του ο δήμαρχος Μοσχάτου- Ταύρου, δήλωσε:
«Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας τον Άρη Κρεμμύδα. Έχει διατελέσει συνοικιακός σύμβουλος, Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος Νομικών Προσώπων του Δήμου (Πνευματικό Κέντρο, Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης, Σχολικές Επιτροπές), αλλά και Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, Νεολαίας και Διοικητικών υπηρεσιών, ενώ είχε θέσει υποψηφιότητα ως Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου στις εκλογές του 2010 και του 2014.

Στις ερχόμενες εκλογές ο Άρης συστρατεύεται μαζί μας, αποδεικνύοντας με αυτή του την κίνηση ότι η αγάπη για την πόλη μας είναι η κινητήρια δύναμη που μας ενώνει. Άλλωστε κι ο ίδιος έχει αποδείξει ότι και τις γνώσεις διαθέτει και τη θέληση για να συνεισφέρει στην αναβάθμιση του Δήμου μας σε ένα Δήμο πρότυπο και φιλικό προς τους πολίτες».

Διαβάστε επίσης: Ο Δήμος τίμησε τον Πολιούχο Άγιο Ιωάννη Πρόδρομο

Ειδήσεις από το Μοσχάτο και τον Ταύρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ