Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη του αδικοχαμένου Φαληριώτη Ιάσoνα Πανταζή

Μεγαλύτερη της αναμενόμενης ήταν η ανταπόκριση των δημοτών στην Εθελοντική αιμοδοσία, εις μνήμη Ιάσoνα Πανταζή, που διοργάνωσε η οικογένειά του, με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου και το φιλικό περιβάλλον του. Aφορμή της καθιερωμένης αιμοδοσίας ήταν η συμπλήρωση 5 χρόνων από την τραγική απώλεια του ταλαντούχου Φαληριώτη αθλητή της υδατοσφαίρισης και του Α.Ο.Π.Φ., σε τροχαίο δυστύχημα.

Η φετινή αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Π. Φαλήρου «ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ» υπό τον συντονισμό του αντιδημάρχου Κοινωνικής Αρωγής και Υγείας Γιάννη Αρκουμάνη, σε συνεργασία με τους γιατρούς και το προσωπικό του Νοσοκομείου Παίδων «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και σε αυτή ανταποκρίθηκαν και προσήλθαν 61 εθελοντές εκ των οποίων πρόσφεραν αίμα 57.

Η κοινωνική δράση της εθελοντικής αιμοδοσίας οργανώθηκε με συμβολικό χαρακτήρα ενώ ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος ευχαριστεί τους γονείς του Ιάσονα, Δέσποινα και Ανδρέα, καθώς και όλους όσους ανταποκρίθηκαν προκειμένου να σταλεί μήνυμα αλληλεγγύης και συνεισφοράς με μια πράξη αγάπης και ζωής, τιμώντας με τον καλύτερο τρόπο την μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή και φοιτητή, Ιάσων, ο οποίος υπήρξε εθελοντής αιμοδότης.

Διαβάστε επίσης: Δίπλα στους πληγέντες της Θεσσαλίας το Π. Φάληρο

Ειδήσεις από το Παλαιό Φάληρο και την Καλλιθέα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ