Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img

Μεγάλη προσέλευση στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Δημήτρη Κάρναβου

Με μεγάλη συμμετοχή Καλλιθεατών έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Δημάρχου Καλλιθέας και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Καλλιθέα αλλάζει», Δημήτρη Κάρναβου.

Κατά την διάρκεια της μεγάλης ανοιχτής εκδήλωσης εγκαινίων του εκλογικού κέντρου επί της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου, ο Δήμαρχος Καλλιθέας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον μεγάλο στόχο αξιοποίησης της δυναμικής του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, για την ανάπτυξη και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής σε όλες τις γειτονιές της Καλλιθέας.

Στο πλαίσιο αυτό μίλησε για τα έργα ανάπλασης της Πλατείας Δαβάκη, της ανάπλασης και της ανάδειξης του εμπορικού κέντρου της Καλλιθέας και της κεντρικής αγοράς, της δημιουργίας του νέου Πολυδύναμου Πολιτιστικού Κέντρου δίπλα στην Πλατεία Δαβάκη.

Ακόμη, χαρακτήρισε κομβικό, για το μέλλον της πόλης, έργο ,την μεγάλη ανάπλαση των οδών Δημοσθένους, Δοϊράνης και Σκρα που μετατρέπονται σε υπέροχους οδικούς, περιπατητικούς άξονες και «ενώνουν» το κέντρο της πόλης με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ο κ. Κάρναβος έκανε εκτενή αναφορά στο έργο που έγινε στην καθαριότητα, στην μεγάλη ανανέωση του εξοπλισμού, του πιο νέου και σύγχρονου στόλου οχημάτων, αλλά και στα νέα προγράμματα ανακύκλωσης.

Τέλος, επισήμανε την εξασφάλιση της επέκτασης του μετρό, με 4 σταθμούς προς την Καλλιθέα και το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Μπορείτε να διαβάσετε εδώ την ομιλία του Δημάρχου Καλλιθέας και επικεφαλής της παράταξης «Η Καλλιθέα Αλλάζει», Δημήτρη Κάρναβου.

Διαβάστε επίσης: Ενεργειακή αναβάθμιση 10ου Γυμνασίου και 4ου Λυκείου

Ειδήσεις από τον Δήμο Καλλιθέας στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ