Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img

Affidea: Απορρόφηση της συμμετοχής παραπεμπτικών ΕΟΠΥΥ για παιδιά και νέους έως 18 ετών

Το νέο διαγνωστικό κέντρο της Affidea στην Αγία Παρασκευή, επί της Λεωφόρου Μεσογείων 449, παρέχει ολοκληρωμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας σε κομβικό σημείο των βορείων προαστίων.

Το κέντρο λειτουργεί σε σύγχρονες εγκαταστάσεις με ιατρικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής, στελεχωμένο με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, διασφαλίζοντας εγκυρότητα στα αποτελέσματα και άρτια εξυπηρέτηση.

Με αφορμή τη νέα σχολική χρονιά και με στόχο την ανάδειξη της Πρόληψης και του προ-συμπτωματικού ελέγχου, το διαγνωστικό κέντρο Affidea Αγίας Παρασκευής προχωρά με απορρόφηση της συμμετοχής παραπεμπτικών ΕΟΠΥΥ, για παιδιά και νέους έως 18 ετών. Η μηδενική συμμετοχή αφορά τα ενεργά παραπεμπτικά εργαστηριακών εξετάσεων, ενώ η δράση θα διαρκέσει έως τις 31/10/2023.

Το κέντρο έχει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ και με όλους τους ασφαλιστικούς φορείς, καθώς και με ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες. Λειτουργεί καθημερινά 06:30-21:00 και το Σάββατο 07:30-15:00.

Περισσότερες πληροφορίες και κλείσιμο ραντεβού μέσω τηλεφώνου ή email: +30 2162020700   – agiaparaskevi@affidea.com.

Στην Affidea εργαζόμαστε για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, υπηρετούμε την υγεία με υπευθυνότητα, γεγονός που κάνει την επίσκεψη στο κέντρο μία πραγματική εμπειρία υγείας και φροντίδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ