Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img

Τέσσερα συγκροτήματα παίζουν μουσική για τα 4ποδα «Φιλαράκια»

Μία εκπληκτική βραδιά με τέσσερα μουσικά σχήματα διοργανώνεται το βράδυ του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου, στις 7.30μμ, στο Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι, με σκοπό τη στήριξη των τετράποδων φίλων μας.

Όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη ιατρικών εξόδων και αγοράς τροφής για τα εκατοντάδες σκυλάκια που φροντίζει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιάλειας “Τα Φιλαράκια”.

Κάθε συνεισφορά είναι πολύτιμη. Για αυτό ο Σύλλογος δημιούργησε δύο τιμές εισιτηρίων και ένα κουπόνι ενίσχυσης ώστε να μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να προσφέρουν το ποσό που επιθυμούν.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5 ευρώ Treat / περιποίηση (Εισιτήριο ενίσχυσης- Δεν εξασφαλίζει είσοδο στο χώρο), 7 ευρώ Meal / τροφή και 10 ευρώ Medi-Care / ιατρική φροντίδα.

Τη βραδιά ανοίγουν οι Bound Affairs με ένα ακουστικό σετ από μια ομάδα ετερόκλητων μουσικών με μακρά πορεία στον χώρο που χρησιμοποιεί τη μουσική των Beatles και του Bowie, του Tom Petty, Eric Clapton, Paul Weller και των Doors.

Ακολουθούν οι Dance with Invisible Partners, οι Sebia – ένα ανερχόμενο συγκρότημα που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού με τη μίξη grunge, prog, hard rock και metal στοιχείων, και οι Buzz Dealers.

Διαβάστε επίσης: H σύγχρονη εναλλακτική μουσική σκηνή δίνει ραντεβού στον Θόλο του «Νιάρχος»

Ειδήσεις για Τέχνες – Γράμματα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ