Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
spot_img

Θλίψη στη Βούλα από το θάνατο του Δημήτρη Μάντεση

Θλίψη έχει προκαλέσει στην περιοχή της Βούλας από την Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, οπότε μαθεύτηκε ο θάνατος ενός νέου ανθρώπου, του γιου του πρώην δημάρχου Γιώργου Μάντεση, Δημήτρη.

Ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, φανερά συντετριμμένος στο άκουσμα του θλιβερού νέου, καθώς γνωρίζεται με την οικογένεια πολλά χρόνια, έκανε την ακόλουθη ανάρτιση:

«Σήμερα η πόλη μας έχασε ένα από τα καλύτερα παιδιά της. Το νέο έσκασε σαν “κεραυνός εν αιθρία”, ο Δημήτρης Μάντεσης δεν είναι πια κοντά μας. Όσοι είχαν την τύχη να γνωρίσουν από κοντά τον Δημήτρη σήμερα νιώθουν μία απέραντη θλίψη, έφυγε ένα από τα καλύτερα παιδιά της Βούλας. Εμείς που τον γνωρίζαμε μία ζωή και ήμασταν κομμάτι της μεγάλης οικογένειας του νιώθουμε συντετριμμένοι. Τα λόγια αυτές τις στιγμές είναι φτωχά και ανούσια, ένας φίλος ένα παιδί που αγαπούσαμε όλοι έδωσε τη μεγάλη μάχη λεβέντικα και δυστυχώς σήμερα το πρωί την έχασε. Εκφράζουμε την αμέριστη αγάπη, σεβασμό και συμπαράσταση στην οικογένεια του, τους γονείς του Γιώργο και Κονδυλία, στη γυναίκα του, τα παιδιά του και τα αδέρφια του μεταφέρουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!».

Ειδήσεις από τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ