Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img

«ΝΙΑΟΥ & ΓΑΒ ΦΕΣΤΙΒΑΛ»: Διήμερη γιορτή φιλοζωίας και υιοθεσίας ζώων του Δήμου

Διήμερο φεστιβάλ γνωριμίας και υιοθεσίας ζώων διοργανώνει το Σαββατοκύριακο ο Δήμος Δάφνης- Υμηττού με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.

Η δημοτική Αρχή της πόλης, και η Πενταμελής Επιτροπή παρακολούθησης του επιχειρησιακού προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς και πρόληψης δημιουργίας νέων διοργανώνουν το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, στην Πλατεία πρώην Δημαρχείου Υμηττού το «ΝΙΑΟΥ & ΓΑΒ ΦΕΣΤΙΒΑΛ», μια διήμερη γιορτή Φιλοζωίας και Υιοθεσίας με διαδραστικές δράσεις, εκπλήξεις και ενημέρωση για την εκπαίδευση και την ευζωία των ζώων.

Παράλληλα, η συγγραφέας Δώρα Λοΐζου θα παρουσιάσει το παιδικό της παραμύθι «Το Καταφύγιο της Αγάπης» σε μια εκπαιδευτική δράση με τη γνωστή ομάδα κουκλοθέατρου Κοκού-Μουκλό, με σκοπό την ευαισθητοποίηση των παιδιών και των οικογενειών τους, σε θέματα που αφορούν στα ζώα και στην αστική πανίδα στην πόλη.

Επίσης, η ομάδα «me alla matia» σε συνεργασία με την ομάδα «Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος» θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα ευαισθητοποίησης και προσομοίωσης σε θέματα φιλοζωικής συνείδησης «Αγαπάμε Σκύλους Οδηγούς».

Μέσω του προγράμματος γίνεται μία πρώτη προσέγγιση σχετικά με την αξία του Σκύλου Οδηγού στη ζωή Ατόμων με Αναπηρία Όρασης.

Η καθιερωμένη «Ημέρα Υιοθεσίας» που πραγματοποιείτε κάθε Σάββατο στην Πλατεία Καλογήρων στο γνωστό σημείο της αγάπης μεταφέρεται στο διήμερο Φεστιβάλ, όπου θα μπορείτε να γνωρίσετε από κοντά τα αδεσποτάκια μας προς υιοθεσία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ