Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Παραταξιακές… εντάσεις στη Νέα Σμύρνη – Για προβοκάτσια έκανε λόγο η Δ. Νάνου

Ένταση μεταξύ μελών δημοτικών παρατάξεων σημειώθηκε από νωρίς στη Νέα Σμύρνη.
Η επικεφαλής του συνδυασμού Νέα Σμύρνη, μόνο Μπροστά, Δήμητρα Νάνου, χαρακτήρισε όσους προκαλούν μικροεπεισόδια «μετρ της προβοκάτσιας», και καταδίκασε «απερίφραστα κάθε πράξη που προωθεί την οξύτητα και το διχασμό».

Ακολουθεί η δήλωση της κυρίας Νάνου:

«Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για τη Νέα Σμύρνη.

Οι συμπολίτες μας με την ψήφο τους αποφασίζουν αν η πόλη μας τα επόμενα χρόνια θα πάει μόνο Μπροστά.

Με μια νέα Δημοτική Αρχή, που θα δώσει αξία στο προάστιο μας, υλοποιώντας πολιτική με αξίες. Έχω εμπιστοσύνη στην κρίση των συμπολιτών μας.

Τη σημερινή μέρα οφείλουμε όλοι οι υποψήφιοι να επιδείξουμε πολιτικό πολιτισμό. Να σεβαστούμε ο ένας τον άλλο και να αποφύγουμε οξύτητες, προκλήσεις και υπερβολές, που δεν τιμούν την ιστορία της πόλης και της κοινωνίας μας.

Η παράταξη μας Νέα Σμύρνη- Μόνο Μπροστά καταδικάζει απερίφραστα κάθε πράξη που προωθεί την οξύτητα και το διχασμό.

Έχω ενημερωθεί ότι από νωρίς το πρωί αντίπαλοί μας προχωρούν σε καταστροφή του εκλογικού υλικού της παράταξής μας, “στήνοντας” διάφορα επεισόδια.

Για να προσδώσουν μάλιστα κομματική “νομιμοποίηση” στις ενέργειές τους, χρησιμοποιούν ως προκάλυμμα το εκλογικό υλικό του υποψηφίου περιφερειάρχη Νίκου Χαρδαλιά, προφανώς εν άγνοια του.

Δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας αυτές οι πρακτικές, ούτε μπορεί η σημαία της παράταξης να χρησιμοποιείται ως “σημαία ευκαιρίας” από αριβίστες και τυχοδιώκτες.

Καλώ τους υποστηρικτές μας να μην απαντήσουν στις προκλήσεις των αντιπάλων μας. Με ήθος και υπευθυνότητα να δώσουμε σήμερα τη μεγάλη μάχη, ώστε από αύριο το πρωί να έχουμε τη δύναμη της ισχυρής λαϊκής εντολής, να πάμε τη Νέα Σμύρνη μόνο Μπροστά».

Πατήστε ΕΔΩ και δείτε τη ροή αποτελεσμάτων στον Νότιο Τομέα Αττικής

Ειδήσεις από την Πολιτική και τη Νέα Σμύρνη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ