Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Σίγουροι για νίκη από την α’ Κυριακή σε 3 Δήμους στα Νότια

Πεπεισμένα ότι, με βάση την ανταπόκριση των πολιτών, τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών του 2019 και το έργο που έχουν παράξει, θα ανανεώσουν την θητεία τους και πάλι από την πρώτη Κυριακή είναι τα στελέχη των Δήμων Αλίμου, Γλυφάδας και Μοσχάτου- Ταύρου.

Άλιμος

Σίγουρα για την νίκη της παράταξής τους “Αγαπώ τον Άλιμο” και την ανανέωση της θητείας του νυν δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη, δηλώνουν τα στελέχη του συνδυασμού από την πρώτη στιγμή της σημερινής εκλογικής αναμέτρησης.

Έξω από τα εκλογικά κέντρα της πόλης, ακούγοντας τους ψηφοφόρους και αξιολογώντας τις προθέσεις τους, τονίζουν ότι και πάλι δεν θα χρειαστεί δεύτερη Κυριακή για την ανάδειξη δημοτικής Αρχής.

Με βάση το ποσοστό του 68,28% που απέσπασε στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 η παράταξη του Ανδρέα Κονδύλη και με δεδομένο το πλούσιο έργο που έχει γίνει στον Δήμο από το 2014, αλλά και τη βελτίωση των οικονομικών του Δήμου, εκτιμούν ότι και αυτήν την φορά τα ποσοστά θα είναι ανάλογα, παρά τις επιθέσεις που έχουν δεχτεί.

Γλυφάδα

Ανάλογη, αν όχι μεγαλύτερη είναι και η αισιοδοξία για πλήρη επικράτηση από την πρώτη Κυριακή είναι και η παράταξη του δημάρχου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου.

Τόσο το ποσοστό του 79,01% των εκλογών του 2019, όσο και το κύμα υποστήριξης στους υποψηφίους της παράταξης “Η Γλυφάδα μας”, κάνει τα στελέχη και τους ψηφοφόρους να βλέπουν για μία ακόμη φορά άνετη επικράτηση.

Επίσης, οι δημότες της Γλυφάδας έχουν πλήρη γνώση των έργων και δράσεων της δημοτικής Αρχής την τελευταία τετραετία στους τομείς των υποδομών και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Μοσχάτο- Ταύρος

Ο Ανδρέας Ευθυμίου και οι συνεργάτες του θεωρούν και αυτοί από την πλευρά τους βέβαιη την επιράτησή τους στις σημερινές εκλογές για την διοίκηση του Δήμου, σε μία επανάληψη των αποτελεσμάτων του 2019, οπότε και η παράταξη “Μοσχάτο – Tαύρος Ανθρώπινη Πολή Συγχρονος Δήμος” είχε αποσπάσει με την πρώτη ποσοστό 60,35%.

Απαντώντας στο ερρώτημα αν διατηρούν επιφυλάξεις λόγω των εξελίξεων και του φόβου διάσπασης στον ΣΥΡΙΖΑ, που αποτελούσε και τον βασικό κομματικό υποστηρικτη του συνδυασμού, τονίζουν ότι οι πολίτες του Μοσχάτου και του Ταύρου δεν ψηφίζουν με κομματικά κριτίρια, αλλά με γνόμωνα το καλό της πόλης και της καθημερινότητάς τους.

Και συμπληρώνουν ότι η διοικούσα Αρχή έχει αποδείξει ότι είναι ικανή να οδηγήσει την πόλη στον δρόμο του εκσυγχρονισμού και της ανάπτυξης, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του κόσμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ