Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img

Τάσος Μπινίσκος: «Περάσαμε το πρώτο crash test»

Τη διαπίστωση ότι η φετινή κάλπη στήθηκε με διαφορετικές συνθήκες, έκανε ο δήμαρχος Δάφνης -Υμηττού, Τάσος Μπινίσκος, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση σε μια πολύ δύσκολη εκλογική βραδιά, με συνεχείς ανατροπές, με μόλις 62 ψήφους από τον Νίκο Τσιλίφη.

Ωστόσο, τονίζει ότι η πλειονότητα των πολιτών που του έδωσε την πρώτη θέση, εξακολουθεί να έχει εμπιστοσύνη στον συνδυασμό «Η πόλη μάς ενώνει Δάφνη – Υμηττός».

«Το πρώτο “crash test” το περάσαμε μαζί και προχωράμε ενωμένοι στις κάλπες ξανά την επόμενη Κυριακή, όπου το αποτέλεσμα της νίκης θα δικαιώσει τους κόπους της θητείας μας!», είπε ο κ. Μπινίσκος και πρόσθεσε: «Φίλοι μου, είμαι εδώ! Με κάθε ειλικρίνεια και σεβασμό, με την απλότητα που διακρίνει τον άνθρωπο που γνωρίζετε, με περισσότερη εμπειρία, με πάθος και εξωστρέφεια να οδηγήσω τη Δάφνη και τον Υμηττό στην επόμενη μέρα. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από τα βάθη της ψυχής μου για την στήριξή σας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας την επόμενη Κυριακή στις κάλπες ακόμα πιο δυνατοί και συσπειρωμένοι και είμαι σίγουρος πως η πόλη θα μας ενώσει ακόμη μια φορά!».

Ειδήσεις από Δάφνη και Υμηττό στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ