Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
spot_img

Δήμητρα Νάνου: «Είμαστε υπερήφανοι για τον αγώνα που δώσαμε»

Υπερήφανη για τον αγώνα που έδωσε, παρά το γεγονός ότι δεν κέρδισε τις εκλογές, δηλώνει η επικεφαλής της παράταξης «Νέα Σμύρνη, μόνο Μπροστά», Δήμητρα Νάνου. «Το μόνο που μας στεναχωρεί», σημείωσε, «είναι ότι δεν καταφέραμε να πείσουμε ακόμη περισσότερους συμπολίτες μας να προσέλθουν στην κάλπη και να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία. Η υψηλή αποχή πρέπει να μας προβληματίσει όλους, ανεξαρτήτως αποτελέσματος».

Η κυρία Νάνου επισήμανε ότι σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου έδωσε έναν έντιμο και καθαρό αγώνα, χωρίς ακρότητες και οξύτητα.

«Προβάλαμε ένα ρεαλιστικό και κοστολογημένο πρόγραμμα, το οποίο πιστεύουμε ότι μπορεί να δώσει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της πόλης μας. Μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης Κυριακής των εκλογών, απευθυνθήκαμε απευθείας στην κοινωνία των πολιτών και δεν ήλθαμε σε συνδιαλλαγή με άλλες παρατάξεις που έμειναν εκτός του δεύτερου γύρου, κάνοντας μυστικές συμφωνίες ερήμην των πολιτών», πρόσθεσε.

Τέλος, συνεχάρη τον Γιώργο Κουτελάκη για την εκλογή του και δεσμεύθηκε ότι από την 1η Ιανουαρίου 2024 θα δώσει από τη θέση της μείζονος αντιπολίτευσης «… το δύσκολο αγώνα, για να επιβάλουμε, χωρίς φθηνούς λαϊκισμούς, με την υπεύθυνη στάση μας, την προώθηση λύσεων στα μεγάλα προβλήματα της Νέας Σμύρνης. Η προσπάθειά μας να πάμε τη Νέα Σμύρνη μόνο μπροστά, συνεχίζεται».

Διαβάστε επίσης: Οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι των 2 πρώτων παρατάξεων στη Νέα Σμύρνη

Ειδήσεις από τη Νέα Σμύρνη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ