Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img

Σαν καινούργια η παιδική χαρά στην Πλατεία Ευρώπης

Κόσμημα για την περιοχή αποτελέι η νέα παιδική χαρά στην πλατεία Ευρώπης στην Ηλιούπολη που ανακατασκευάστηκε πλήρως από τα συνεργεία του Δήμου.

Οι παρεμβάσεις που έγιναν περιελάμβαναν την τοποθέτηση νέου δαπέδου ασφαλείας, κούνιες με καθίσματα, τσουλήθρες, νέα παιχνίδια, σύγχρονα όργανα, παγκάκια, πέργκολες και τραπέζια.

Το έργο ολοκληρώθηκε βάση μελέτης του Δήμου, υπό την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας και με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής.

Όπως είπε ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Χατζηδάκης: «Μετά από πολλά χρόνια απουσίας παρεμβάσεων σε παιδικές χαρές στο Δήμο μας, προχωρήσαμε στη δημιουργία νέων και ασφαλών χώρων παιχνιδιού, σεβόμενοι τις ανάγκες των παιδιών και των γονέων τους, προκειμένου να παίζουν τα παιδιά μας σε ένα φιλόξενο, όμορφο και ασφαλές περιβάλλον. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, καθώς παραδίδουμε σήμερα άλλη μια παιδική χαρά –‘κόσμημα’, γεμάτη παιχνίδια και χρώμα. Συνεχίζουμε να δημιουργούμε μία καλύτερη, πιο ανθρώπινη και φιλική πόλη, για τα παιδιά και τις οικογένειες».

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ