Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img

Δείτε τα επίσημα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στα 3Β

Επικυρώθηκαν από το Πρωτοδικείο Αθηνών τα επίσημα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών 2023 για τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Όπως προκύπτει από τη σειρά σταυροδοσίας, η έδρα της Βάρης στην παράταξη «Ανανέωση Όραμα για το Μέλλον» δεν πηγαίνει στον Βασίλη Σιαμέτη, όπως φαινόταν στα ανεπίσημα αποτελέσματα της ιστοσελίδας του υπουργείου Εσωτερικών, αλλά κατοχυρώνεται στην Ελισάβετ Νικολαΐδου. Η διαφορά μεταξύ των δύο υποψηφίων είναι μόλις 4 σταυροί, και συγκεκριμένα η πρώτη έλαβε 170 και ο δεύτερος 166.

Το ίδιο συμβαίνει και με τη Βούλα για τον συνδυασμό της πλειοψηφίας «Πόλη για να ζεις». Η Άρτεμις Σαχατζιάν προηγείται μόλις 5 σταυρούς προτίμησης έναντι του Νίκου Ζαχαράτου και βάσει των προβλέψεων εκλέγεται δημοτική σύμβουλος. Συγκεκριμένα, η πρώτη λαμβάνει 436 σταυρούς και ο δεύτερος 431.

Να σημειωθεί ότι το Πρωτοδικείο ανακοίνωσε σε αυτή τη φάση μόνο τις επιδόσεις των υποψηφίων, αλλά όχι ακόμη τους εκλεγμένους συμβούλους. Δεν έχει προβεί δηλαδή στην αρκετά σύνθετη διαδικασία εφαρμογής του εκλογικού νόμου των αυτοδιοικητικών εκλογών για την κατανομή των εδρών ανά παράταξη και εκλογική περιφέρεια.

Δείτε τον ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ μετά την επικύρωσή του από το Πρωτοδικείο Αθηνών.

Ειδήσεις από την Αυτοδιοίκηση τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ