Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img

Born to be Different για τα Ατομα με Αναπηρία

Μια εκδήλωση αφιερωμένη στην διαφορετικότητα και τα άτομα με αναπηρίες διοργανώνει ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ» το Σύλλογο Μοτοσικλετιστών HOG – ΗΑRLEY OWNERS GROUP, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (3/12).

Η εκδήλωση“Born to be Different” θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στη Πλατεία Φιλικής Εταιρείας Π. Φαλήρου, όπου μαθητές των σχολείων της πόλης θα στείλουν το δικό τους μήνυμα προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο θε θέματα που αφορούν στις ανάγκες των ατόμων με αναπηρίες.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, «… όλοι είμαστε γεννημένοι για να είμαστε διαφορετικοί. Ανακαλύπτοντας αυτά που μας ενώνουν, αντιμετωπίζουμε μαζί αυτά που μας χωρίζουν. Σε αυτή τη γιορτή, θα συγκεντρωθούμε μικροί και μεγάλοι, παιδιά και ενήλικες με και χωρίς αναπηρία, όλοι διαφορετικοί μα και όλοι ίσοι και θα διασκεδάσουμε παρέα. Αυτό είναι και το κοινό όραμά μας, η ένταξη των παιδιών με αυτισμό και αναπηρία σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών. Με χριστουγεννιάτικα τραγούδια, θα στολίσουμε τη πλατεία μας με χειροποίητα στολίδια και ζωγραφιές, θα πιούμε ζεστό τσάι και κρασί, θα φάμε μελομακάρονα και κουραμπιέδες, αλλά και άλλα “καλούδια”. Παιδιά και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν βόλτα και να φωτογραφηθούν σε μία αυθεντική Harley, και τους θρυλικούς “Χαρλεάδες”».

Στην εκδήλωση θα πωλούνται και «συλλεκτικά» είδη “Born to be Different” με τα λογότυπα του HOG – ΗΑRLEY OWNERS GROUP και του ΑΛΜΑ. Κούπες, μπλουζάκια, καπέλα, μπρελόκ, είναι μερικά μόνο από τα είδη που οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν. Θα πωλούνται επίσης χειροποίητα δώρα, φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι από τα παιδιά και τους εθελοντές του Συλλόγου.

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα αξιοποιηθούν για τη δημιουργία ενός Σπιτιού για τα παιδιά του ΑΛΜΑ με αυτισμό ή και νοητική αναπηρία.

Ειδήσεις από το Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ