Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
spot_img

Ετοιμάζεται η πόλη για τον χειμώνα

Πριν ακόμη κάνουν την εμφάνισή τους τα έντονα καιρικά φαινόμενα, οι αρμόδιοι του Δήμου Παλαιού Φαλήρου βρίσκονται επί ποδός.

Ηδη, το πρωί της Τετάρτης (22/11) πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη για τον συντονισμό των υπηρεσιών μπροστά στην έλευση εκτάκτων, σφοδρών ή και ακραίων καιρικών φαινομένων, ενόψει της χειμερινής περιόδου.

Την σύσκεψη συγκάλεσε η Διεύθυνση Σχεδιασμού και Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας με πρωτοβουλία του δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου, και πραγματοποιήθηκε υπό τον αναπληρωτή δήμαρχο, αντιδήμαρχο Διοίκησης και Οικονομικών, Αλέξανδρο Πανταζή.

Συζητήθηκαν θέματα καλύτερης προετοιμασίας όλων των φορέων και αποτελεσματικού συντονισμού τους, για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων προβλημάτων από έντονα καιρικά φαινόμενα και ειδικά από την εκδήλωση χιονοπτώσεων και παγετού.

Επίσης επικαιροποιήθηκαν οι διαδικασίες βάσει των σχεδίων Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση ακραίων καιρικών φαινομένων.

Ο Αλέξανδρος Πανταζής, κάλεσε τους συμμετέχοντες να είναι σε πλήρη ετοιμότητα.

Διαβάστε επίσης: Αλλαγή του καιρού με βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, νότια και ανατολικά

Ειδήσεις από τo  Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ