Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img

Σε εξέλιξη η τοποθέτηση νέων στεγάστρων στα σχολεία

Παρεμβάσεις για την βελτίωση των σχολικών εγκαταστάσεων της πόλης κάνει ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, που υλοποιεί εργασίες με στόχο την κάλυψη των αναγκών μαθητών, εκπαιδευτικών, αλλά και γονέων που επισκέπτονται τους χώρους, για σκίαση και προστασία από τη βροχή και τον ήλιο.

Στο πλαίσιο του τεχνικού προγράμματος εργασιών, τοποθετήθηκαν νέα στέγαστρα σε αύλειους χώρους και εισόδους σχολικών μονάδων, σύμφωνα με την μελέτη-επίβλεψη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Π. Φαλήρου και τον συντονισμό του αρμόδιου αντιδημάρχου Παιδείας, Μιχάλη Μιχαηλίδη.

Ο σταδιακός εξοπλισμός, έως την κάλυψη του συνόλου των σχολικών συγκροτημάτων μας, με στεγασμένους υπαίθριους χώρους, που αποτελεί τον στόχο της Δημοτικής Αρχής Π. Φαλήρου, βρίσκεται σε διαρκή εξέλιξη.

Αναφερόμενος στο θέμα ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Φωστηρόπουλος δήλωσε: «Κάθε φορά που τελειώνει ένα βάψιμο, ένα στέγαστρο, ένα οποιοδήποτε έργο βελτίωσης του χώρου που ζουν καθημερινά οι μαθητές της πόλης μας, αισθανόμαστε πως όσο και αν δουλεύουμε προς αυτήν τη κατεύθυνση, έχουμε να κάνουμε πολλά ακόμα. Προχωρούμε τις εργασίες τοποθέτησης στεγάστρων, ώστε κάθε σχολείο της πόλης μας να διαθέτει από ένα. Η μέριμνα για την Παιδεία είναι μία από τις βασικές προτεραιότητες στη συνέχιση του έργου της Δημοτικής μας Αρχής».

Διαβάστε επίσης: Το τμήμα ανάπτυξης της Ε.Ο.ΠΕ. στο 4ο Γυμνάσιο της πόλης

Ειδήσεις από τo  Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ