Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img

Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ γεμίζει μουσική

Αυτές τις γιορτές ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) γεμίζει μουσική και προσκαλεί το κοινό να παρακολουθήσει ένα πλούσιο πρόγραμμα με διαφορετικά ακούσματα για όλα τα γούστα.

Στην ενότητα Cosmos, δύο συναυλίες θα πλημμυρίσουν με μελωδίες την Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος: στις 11 Δεκεμβρίου η διαπολιτισμική συμφωνική ορχήστρα και η χορωδία νέων του El Sistema Greece υποδέχονται το κοινό με χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τις πέντε ηπείρους, ενώ, παραμένοντας σε εορταστική διάθεση, ανήμερα τα Χριστούγεννα, η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ παρουσιάζει τις Γιορτές του Παπαγκένο, μια μουσική παράσταση εμπνευσμένη από τον Μαγικό Αυλό του Μότσαρτ.

Το SNFCC Youth Council (Συμβούλιο Νέων του ΚΠΙΣΝ) αποτελεί κι αυτό κομμάτι της μεγάλης γιορτής, διοργανώνοντας μια σειρά διαφορετικών δράσεων. Ανερχόμενα μουσικά σχήματα θα παρουσιαστούν στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, δίνοντας τον ρυθμό με μια σειρά open air gigs. Η μουσική και ο χορός, όμως, δε σταματούν εκεί – ένα σετ ακουστικά, δύο DJs με ταυτόχρονη παρουσία και μια εντυπωσιακή φωτιστική εγκατάσταση στον Θόλο είναι αυτά που χρειάζονται για ένα πετυχημένο Silent Disco Party.

Την εορταστική περίοδο θα κλείσει μία απολαυστική συναυλία στην Αγορά αφιερωμένη στον βασιλιά του ροκ εν ρολ Elvis Presley (07/01) που θα καλύψει όλη τη δισκογραφία του.

Επιπλέον, καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών (23/12 – 07/01) το 360° Christmas Pop-Up Bar στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ περιμένει τους επισκέπτες με DJ sets από γνωστούς παραγωγούς σε συνδυασμό με χριστουγεννιάτικα κοκτέιλ και υπέροχη θέα στην πόλη.

Δείτε το πρόγραμμα αναλυτικά.

Διαβάστε επίσης: ΚΠIΣΝ: Έναρξη της εορταστικής περιόδου με εντυπωσιακή φωταγώγηση

Ειδήσεις από τον Δήμο Καλλιθέας στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ