Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img

Εξαντλήθηκαν οι «Φάκελοι της Αγάπης» για τα παιδιά

Πόλη της αγάπης και της αλληλεγγύης απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι είναι το Παλαιό Φάληρο, αφού σε χρόνο ρεκόρ εξαντλήθηκαν από τους δημότες οι «Φάκελοι της Αγάπης» για τα παιδιά των Κοινωνικών Δομών της πόλης.

ΟΙ κάτοικοι της πόης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της δημοτικής Αρχής και πήραν τους 124 φακέλους για να δώσουν χαρά σε ισάριθμα παιδιά ευάλωτων οικογενειών των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Π. Φαλήρου.

Οι προσφορές, προς τις ευάλωτες οικογένειες της Φαληρικής κοινωνίας θα συνεχίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών.

Ο δήμαρχος Π. Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, συγκινημένος από την ανταπόκριση του κόσμου, δήλωσε: «Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, κάθε Φαληριώτισσα και κάθε Φαληριώτη, που ανταποκρίθηκε με ενθουσιασμό και αγάπη στο κάλεσμά μας για το Φάκελο της Αγάπης. Χάρη σε όλους εσάς κανένα παιδί Κοινωνικής Δομής του Δήμου μας δε θα μείνει εφέτος χωρίς δώρο. Με την ίδια ευαισθησία που επιδείξατε, σας προτρέπω να ενισχύσουμε και το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο, τα Συσσίτια μας, προσκομίζοντας στο Δέντρο της Αγάπης, στο Δημαρχείο μας, τρόφιμα, ώστε εφέτος, κάθε χριστουγεννιάτικο τραπέζι να είναι πλήρες. Καλές γιορτές!».

Διαβάστε επίσης: Χριστουγεννιάτικο Bazaar στη Στέγη Θηλέων Π. Φαλήρου “Άγιος Αλεξανδρος”

Ειδήσεις από τo  Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ