Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img

Οργή για τις καταστροφές στην ανακαινισμένη πλατεία Δημαρχείου

Εικόνες βανδαλισμού αντίκρυσαν όσοι παραβρέθηκαν το πρωί του περασμένου Σαββάτου, 16 Δεκεμβρίου, στα προγραμματισμένα εγκαίνια της ανακαινισμένης Κεντρικής Πλατείας Δημαρχείου Δάφνης.

Τελικά, τα εγκαίνια αναβλήθηκαν για το προσεχές Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου, στις 11πμ, λόγω καιρικών συνθηκών.

Ωστόσο, οι άσχημες εικόνες, ειδικά τέτοιες γιορτινές ημέρες, έμειναν χαραγμένες στο μυαλό όλων όσοι βρέθηκαν στο σημείο, προκαλώντας θλίψη και οργή.

«Δυστυχώς, κάποιοι δεν θέλουν να βλέπουν την πόλη μας όμορφη! Σήμερα το πρωί και λίγο πριν τα εγκαίνια της ανακαινισμένης μας πλατεία, κάποιοι θεώρησαν σωστό να ρίξουν μπογιά στο συντριβάνι και να το κάνουν κόκκινο αλλά και να κόψουν από αρκετές κολόνες φωτισμού τα καλώδια από τα φωτάκια. Θλίψη και οργή μόνο νιώθω! Το να μην θέλουν κάποιοι να κάνω τα εγκαίνια μπορώ μέχρι ένα βαθμό να το καταλάβω αλλά να μην θέλουν τα παιδιά μας να χαίρονται αυτό με ξεπερνάει σαν άνθρωπο! Ας τους έχει ο Θεός καλά.
Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να δώσουμε στα παιδιά μας ότι πραγματικά τους αξίζει!», δήλωσε ο απερχόμενος δήμαρχος, Τάσος Μπινίσκος.

Ν. Τσιλίφης: Απαράδεκτο να καταστρέφεται δημόσια περιουσία

«Με μεγάλη θλίψη αντικρίσαμε εικόνες βανδαλισμών και καταστροφής ακόμα και στον Χριστουγεννιάτικο στολισμό!», δήλωσε ο νέος δήμαρχος, Νίκος Τσιλίφης, και σχολίασε: «Είναι απαράδεκτο και εξοργιστικό άνθρωποι χωρίς παιδεία και σεβασμό να καταστρέφουν δημόσια περιουσία, ακόμα και στολίδια και παιχνίδια που χαρίζουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους!».

Διαβάστε επίσης: Στις 18/12 η ορκωμοσία του νέου δημάρχου

Ειδήσεις από Δάφνη και Υμηττό στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ