Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img

Γ. Κωνσταντάτος: Περισσότερες παροχές χωρίς αυξήσεις στα δημοτικά τέλη

Καμία αύξηση στα δημοτικά τέλη δεν θα κάνει το 2024 η Δημοτική Αρχή Ελληνικού Αργυρούπολης, κατόπιν πρότασης του δημάρχου, Γιάννη Κωνσταντάτου.

«Σε μια περίοδο κρίσης, οικονομικών και κοινωνικών δυσκολιών για κάθε σπιτικό, ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης παραμένει αρωγός στις προσπάθειες των συμπολιτών του και στην επιθυμία τους για εξοικονόμηση πόρων», δηλώνει ο κ. Κωνσταντάτος, και συνεχίζει: «Η σκληρή δουλειά και ο σωστός προγραμματισμός που εφαρμόσαμε στα 9 χρόνια της θητείας μας, έρχονται σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, να δείξουν την αποτελεσματικότητά της διοίκησης μας και να συνδράμουν έμπρακτα στη μείωση της αγωνίας και στην προσπάθεια για μια καθημερινότητα με όσο το δυνατόν λιγότερες έννοιες. Παρά τη μεγάλη αύξηση του ενεργειακού κόστους (ΔΕΗ, φυσικό αέριο, καύσιμα κ.α.), στεκόμαστε στο πλευρό όλων των δημοτών του Ελληνικού και της Αργυρούπολης και τους εγγυόμαστε πως θα συνεχίσουμε με τον ίδιο αμείωτο ρυθμό τις υψηλού επιπέδου παροχές (καθαριότητα, ανακατασκευή πεζοδρομίων, ασφαλτοστρώσεις, συντηρήσεις κλπ) όπως τους έχουμε συνηθίσει!».

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ελληνικού Αργυρούπολης, τα δημοτικά τέλη διατηρούνται σταθερά χαμηλά, σε μια κομβική περίοδο που όλα έχουν πάρει την ανιούσα. Παρά την εκτίναξη του λειτουργικού κόστους των υπηρεσιών καθαριότητας και οδοφωτισμού, λόγω της ενεργειακής κρίσης, τις αυξήσεις στα περιβαλλοντικά τέλη ταφής απορριμμάτων κλπ., δεσμεύεται ότι δε θα γίνει καμία μείωση στις παρεχόμενες υπηρεσίες από πλευράς Δήμου.

«Η νοικοκυρεμένη διαχείριση των οικονομικών του Δήμου μας», προσθέτει, «έφερε αποτελέσματα και μας δίνει τη δυνατότητα καλύπτοντας με ίδιους πόρους τα κόστη, να αφομοιώσουμε τις αυξήσεις προς όφελος των δημοτών μας!».

Δαβάστε επίσης: Ελληνικό: Σε ποιο σημείο βρίσκονται τα έργα – Δημιουργείται εξαρχής μια «έξυπνη» πόλη

Ειδήσεις από τον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ