Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
spot_img

Στις 2/1 θα ανακοινωθούν τα ονόματα των νέων αντιδημάρχων

Στις 2 Ιανουαρίου 2024, οπότε και θα αναλάβει καθήκοντα η νέα Δημοτική Αρχή Ζωγράφου, θα ανακοινωθούν τα ονόματα των αντιδημάρχων.

Αυτό ανακοινώθηκε, μεταξύ άλλων, κατά την τελετή ορκωμοσίας της νέας δημάρχου, Τίνας Καφατσάκη, και των Δημοτικών Συμβούλων, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εορταστικό κλίμα στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Ζωγράφου.

Στην τελετή παρευρέθηκαν οι βουλευτές, Ρ. Χρηστίδου και Π. Χρηστίδης, ο πρύτανης του ΕΜΠ, Ι. Χατζηγεωργίου, η π. βουλευτής, Τ. Αντωνίου, εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας και πολιτιστικών και αθλητικών συλλογών και πλήθος δημοτών για να ευχηθούν στη νέα δημοτική αρχή μια καλή και δημιουργική θητεία.

Η δήμαρχος Ζωγράφου, Τίνα Καφατσάκη, στην ομιλία της, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Είναι μια δέσμευση όλων ότι θα δουλέψουμε με εντιμότητα, διαφάνεια, αποτελεσματικότητα, λογοδοσία, σεβασμό στους πολίτες για την πρόοδο της πόλης μας. Η ανάδειξή μας στη διοίκηση του Δήμου, η τιμή που μας έκαναν οι δημότες, είναι για εμάς ανάθεση ευθύνης και χρέος προσφοράς στην πόλη μας. Έχουμε επίγνωση των δυσκολιών καθώς και των νέων και σύνθετων προβλημάτων που θα αντιμετωπίσουμε. Γνωρίζουμε τα οικονομικά προβλήματα, τις αλλαγές που επιφέρει η πρόσφατη νομοθεσία τις οποίες με πολλή δουλειά και κόστος πρέπει να ενσωματώσουμε τη φετινή χρονιά στην πορεία υλοποίησης του έργου μας. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεργαστούμε με τους αρμόδιους φορείς και να διεκδικήσουμε την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων της πόλης μας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Είμαστε πέρα και πάνω απ’ όλα αποφασισμένοι να αγωνιστούμε και να δουλέψουμε για να κάνουμε πράξη το πρόγραμμά μας. Να δουλέψουμε για να φτιάξουμε την πόλη μας ομορφότερη, ασφαλέστερη, φιλικότερη, καλύτερη! Στην προσπάθεια αυτή χρειαζόμαστε τη συμβολή και τη βοήθεια όλων».

Κλείνοντας, υπογράμμισε ότι: «Το μέγεθος της ευθύνης που αναλαμβάνω είναι μεγάλο. Δεσμεύομαι απέναντί σας ότι θα καταβάλλω όλες μου τις δυνάμεις και θα τιμήσω την εμπιστοσύνη των δημοτών. Ξεκινάμε λοιπόν, με βαθύ αίσθημα των μεγάλων ευθυνών, αλλά και με πνεύμα αισιοδοξίας. Γιατί πιστεύουμε ότι μπορούμε με τη δική σας συμμετοχή να βελτιώσουμε την ποιότητα της καθημερινής μας ζωής, να κάνουμε την πόλη μας τόπο για να ζεις και όχι απλά να κατοικείς. Έτσι θα αναβαθμίσουμε την πόλης μας. Θα οδηγήσουμε όλοι μαζί το Δήμο Ζωγράφου σε τροχιά ανάπτυξης και προόδου.»

Στην τελετή χοροστάτησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Ζωγράφου Πατήρ Χαράλαμπος Πανόπουλος του Ιερού Ναού Αγίου Θεράποντα.

Διαβάστε επίσης: Η «Τζούλια» του Δημητρίου Μπισκίνη κοσμεί τη Δημοτική Πινακοθήκη

Ειδήσεις από του Ζωγράφου στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ