Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Απολογισμό του έργου του έκανε ο Χρ. Βοσκόπουλος

Απολογισμό του έργου του, ως δήμαρχος Καισαριανής από το 2019 έως το 2023, έκανε ο Χρήστος Βοσκόπουλος, μία μέρα πριν παραδώσει τα ηνία στον νέο δήμαρχο της πόλης, Ηλία Σταμέλο.

Όπως ανέφερε, «αφήνει μια τεράστια παρακαταθήκη» στη νέα Δημοτική Αρχή για την πόλη και τους κατοίκους της, ευχόμενος «αυτή η παρακαταθήκη όχι μόνο να γίνει σεβαστή και να αξιοποιηθεί αλλά να αποτελέσει το θεμέλιο περισσότερων προγραμμάτων και έργων για την Καισαριανή και τους ανθρώπους της. Δηλαδή όλους εμάς».

Τονίζει δε ότι «… για πρώτη φορά στην σύγχρονη ιστορία του ο Δήμος Καισαριανής δεν χρωστάει», επισημαίνοντας ότι «… από το καλοκαίρι του 2023, ο Δήμος Καισαριανής έχει εξοφλήσει όλα τα χρέη του προς τις τράπεζες. Η δημοτική αρχή Βοσκόπουλου, εντός τετραετίας αποπλήρωσε το υπόλοιπο των χρεών, συνολικού ύψους 2.600.000 ευρώ. Σε λιγότερο από τρία χρόνια, η διοίκηση Βοσκόπουλου εξασφάλισε για το Δήμο Καισαριανής έργα ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ. Μερικά έχουν ήδη υλοποιηθεί, κάποια είναι σε εξέλιξη και αρκετά πρέπει να ολοκληρωθούν από την επερχόμενη Δημοτική Αρχή».

Διαβάστε επίσης: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών του μετρό

Ειδήσεις από την Καισαριανή στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ