Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Γ. Χατζηδάκης: «Αστοχη η δήλωση του δημάρχου για την καθαριότητα»

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις των πολιτικών αντιπάλων του δημάρχου Ηλιούπολης, Στάθη Ψυρρόπουλου, μετά το κάλεσμα που απηύθυνε στους δημότες να βοηθήσουν στο έργο της καθαριότητας.

Σειρά να επικρίνει την απόφαση του Στάθη Ψυρρόπουλου είχε ο τ. δήμαρχος, Γιώργος Χατζηδάκης, ο οποίος χαρακτήρισε την ανακοίνωση του διαδόχου του «άστοχη».

Ο κ. Χατζηδάκης καλεί τον δήμαρχο Ηλιούπολης αντί να ζητεί από τους πολίτες να συνδράμουν στην προσπάθεια της καθαριότητας, «να κάνει μια σειρά από κινήσεις για τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πολίτες».

«Επειδή η καθαριότητα δεν είναι παιχνίδι επικοινωνιακό, αυτό που αναμέναμε από τη διοίκηση του κ. Ψυρρόπουλου, ήταν:

  • Να προσπαθήσει να οργανώσει καλύτερα και να ενισχύσει προσωρινά τα προγράμματα της αποκομιδής των πάσης φύσεως απορριμμάτων,
  • Να εξασφαλίσει κάθε πρόσθετο μέσο ώστε να υποβοηθηθεί το έργο της αποκομιδής.
  • Να ζητήσει από τους δημότες μας, αντί να μαζέψουν οι ίδιοι εθελοντικά τα απορρίμματα, να βοηθήσουν συνεργαζόμενοι με τον Δήμο, περιορίζοντας για ένα μικρό διάστημα π.χ. τα κλαδέματα και την πλήρη προσαρμογή τους στο ημερήσιο και εβδομαδιαίο πρόγραμμα της απομάκρυνσης ογκωδών απορριμμάτων», τονίζει σε ανακοίνωσή του.

Επίσης, αναφέρεται και στα όσα έπραξε η δική του διοίκηση για την ενίσχυση του δημοτικού στόλου μέσω του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 2».

Διαβάστε επίσης: Σχέδιο Έκτακτης Καθαριότητας της πόλης από τον Στ. Ψυρρόπουλο

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ