Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img

«Μάμα Ρόμα» απόψε στον κινηματογράφο «Νέα Ελβετία»

Συνεχίζονται οι Κινηματογραφικές Βραδιές του Δήμου Βύρωνα με τον νέο κύκλο προβολών, με τίτλο «Το καχύποπτο βλέμμα Εικόνες του “άλλου”», την Παρασκευή 12.1.2024, με την προβολή της ταινίας Μάμα Ρόμα.

Η ιταλική ταινία είναι του 1962 σε σενάριο και σκηνοθεσία Πιερ Πάολο Παζολίνι. Παίζουν Άννα Μανιάνι, Φράνκο Τσίτι, Ετόρε Γκαροφόλο.

Προσπαθώντας να ξεφύγει από το παρελθόν της η Μάμα Ρόμα πληρώνει βαρύ τίμημα. Η μοίρα σκληρή απέναντι στην πρώην πόρνη που ονειρεύεται μια άλλη ζωή για την ίδια και τον έφηβο γιο της.

Μετά την προβολή ακολουθεί συζήτηση με τον Ορέστη Ανδρεαδάκη, καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Η ταινία προβάλλεται σήμερα, Παρασκευή 12.1.2024, στις 8 μ.μ., στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία» (Νέας Ελβετίας 34 & Σεβαστείας).

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Κοινωνική Προσφορά: Με αφορμή την προβολή της ταινίας συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διάρκειας, για την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου (Κοινωνικό Παντοπωλείο & Παροχή Συσσιτίου).

Διαβάστε επίσης: Ξεκινά νέος κύκλος μουσικών μαθημάτων για παιδιά & ενήλικες

Ειδήσεις από τον Βύρωνα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ