Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πιο καθαρή από ποτέ η πόλη – Προσλήφθηκαν 46 εργαζόμενοι

Ελενα Φυντανίδου

Είναι κοινή ομολογία ότι τις τελευταίες ημέρες η Νέα Σμύρνη είναι πιο καθαρή από ποτέ.

Πριν ακόμη κλείσει μήνας από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής, ο δήμαρχος της πόλης έχει δείξει τα πρώτα θετικά σημάδια.

Στα πεζοδρόμια δύσκολα θα δει κανείς έστω και ένα σκουπίδι. Σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο υπάρχει και ένας οδοκαθαριστής. Το ειδικό αυτοκίνητο καθαριότητας του Δήμου σαρώνει στην κυριολεξία τους δρόμους από τα χαράματα. Οι κάδοι απορριμμάτων και οι χώροι γύρω τους είναι καθαροί. Τα δε πάρκα, και δη αυτά στα οποία υπάρχει παιδική χαρά, είναι καθαρά και φροντισμένα. Παράλληλα, τα συνεργεία του Δήμου βρίσκονται επί ποδός καθαρίζοντας φρεάτια και επιχειρώντας να επιλύσουν πολλά προβλήματα που εμφανίζονται είτε λόγω φθοράς είτε εξαιτίας των καιρικών συνθηκών.

Ήδη, οι 46 νέοι εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας του Δήμου, που προσλήφθηκαν με οκτάμηνη σύμβαση, έπιασαν δουλειά. Ο δήμαρχος, Γιώργος Κουτελάκης, τους καλωσόρισε, ζητώντας την συνεισφορά τους, ώστε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα η Νέα Σμύρνη να ανακτήσει την παλιά της φήμη, ως μία από τις καθαρότερες πόλεις του Λεκανοπεδίου.

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι τα εκατοντάδες προβλήματα μιας πόλης, η οποία είχε εικόνα εγκατάλειψης ειδικά από την περίοδο του Covid και μετά, θα λυθούν με μαγικό τρόπο εν μία νυκτί.

Ωστόσο, η προσπάθεια που καταβάλει τις τελευταίες ημέρες ο νέος δήμαρχος της πόλης, είναι σημαντική.

Ελπίζουμε η νέα Δημοτική Αρχή να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς και εμείς, κάτοικοι και δημότες, θα είμαστε εδώ να επιβραβεύουμε τα καλά και να ασκούμε κριτική στα κακώς κείμενα, όποτε και αν αυτά υπάρξουν.

Άλλωστε, στο τέλος της ημέρας, όλοι επιθυμούμε το ίδιο: η πόλη να είναι καθαρή, λειτουργική και ασφαλής.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Κουτελάκης: «Θα δημιουργήσω ένα ελκυστικό προφίλ για τη Νέα Σμύρνη»

Ειδήσεις από τη Νέα Σμύρνη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ