Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

«Γιατί… stirizoAria στις εκλογές της ΕΣΗΕΑ»

Γράφει η Άρια Αγάτσα, Α’ αντιπρόεδρος Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών.

Με χαρά και αίσθημα ευθύνης απευθύνομαι και πάλι προς τους συναδέλφους μου και μέλη της ΕΣΗΕΑ, ως υποψήφια για το Δ.Σ. της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών. Επιθυμώ να μοιραστώ μαζί σας το όραμα και τις προτεραιότητες που καθορίζουν την υποψηφιότητά μου, εμπνευσμένες από την εμπειρία μου ως αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και ως υπεύθυνη για σημαντικά προγράμματα, ενέργειες και πρωτοβουλίες.

Στηρίζω πλήρως την ανάγκη να προσέξουμε τον κλάδο μας, προωθώντας συλλογικές συμβάσεις εργασίας που θα εξασφαλίσουν τα δικαιώματα και την ευημερία των συντακτών. Στο πλαίσιο αυτό, δεσμεύομαι να εργαστώ με επιμονή για την επίτευξη δίκαιων συνθηκών εργασίας και αμοιβών.

Μια άλλη καίρια δέσμευσή μου είναι η προώθηση της πολυφωνίας στην ενημέρωση και τη διατήρηση της δημοκρατίας μέσα από τα Μέσα Ενημέρωσης. Τα Μέσα μας πρέπει να αντικατοπτρίζουν την ποικιλομορφία της κοινωνίας και να δίνουν φωνή σε όλους τους πολίτες.

Μια από τις κινητήριες δυνάμεις της θητείας μου στο Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ήταν η ευθύνη για τη διοργάνωση σεμιναρίων για την ψηφιακή δημοσιογραφία, προσφέροντας εκπαίδευση και ενημέρωση για τις τελευταίες τάσεις. Επιπλέον, οργάνωσα σημαντικές πρωτοβουλίες για την υποστήριξη των συνταξιούχων μας, προωθώντας προγράμματα εκπαίδευσης για την εξοικείωσή τους με τις νέες τεχνολογίες.

Στο πνεύμα αυτό, υπόσχομαι να συνεχίσω να εργάζομαι με πάθος για το καλό του κλάδου μας, διατηρώντας τη διαφάνεια, την αμεροληψία και τη διαπραγματευτική ικανότητα στο επίκεντρο κάθε απόφασης. Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια Ένωση που αντικατοπτρίζει τις ανάγκες, τις αξίες και το μέλλον της δημοσιογραφικής οικογένειας.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας και τη στήριξή σας καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της πορείας. Σας καλώ να σταθούμε ενωμένοι για έναν δυναμικό και δίκαιο κλάδο συντακτών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ