Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μαθήματα επιχειρηματικότητας σε συνεργασία με το 2ο Λύκειο

Συνεργασία με την εικονική μαθητική κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση του 2ου Γενικού Λυκείου Γλυφάδας, Epiconians, έχει πλέον ο Δήμος Γλυφάδας, με σκοπό να προσφέρει στους μαθητές πραγματικές συνθήκες κοινωνικής επιχειρηματικότητας.

Πρόκειται για μία βιωματική μάθηση με σκοπό την ανάπτυξη επιχειρηματικών δεξιοτήτων μέσα από τη συνεργασία Σχολείου – Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Αναφερόμενος στη συνεργασία ο δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Παπανικολάου, δήλωσε: «Σπάνια μυαλά, τρομεροί καθηγητές, ένα σούπερ project στη Γλυφάδα μας! Η νέα γενιά επιχειρηματιών είναι εδώ! Προχωράμε μαζί!».

Από την πλευρά τους εκπαιδευτικοί και παιδιά είπαν: «Ευχαριστούμε θερμά τον δήμαρχο για το ανοιχτόκαρδο “προχωράμε μαζί”. Ευχαριστούμε πάρα πολύ την αντιδήμαρχο Παιδείας, Γεωργία Βαμβακερού, που ενθάρρυνε με ενθουσιασμό τους/τις μαθητές/τριες για τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό του Junior Achievement Greece και σε κοινές δράσεις με τον Δήμο Γλυφάδας. Η Ιθάκη είναι εκεί και μας περιμένει, αλλά το ταξίδι είναι εδώ και είναι απολαυστικό και Αληθινό».

Στο θεσμό των Inspirational Mentors JA Greece συμμετέχουν μερικοί από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες, startuppers και managers της Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης: Δωρεάν μαθήματα ρομποτικής για παιδιά Δημοτικού στην πόλη

Ειδήσεις από την Γλυφάδα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ