Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img

Συνεχίζεται η κόντρα στον Δήμο για το κατέβασμα του πανό

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των εργαζομένων στον Δήμο, με τους οποίους ήρθε σε αντιπαράθεση μετά το κατέβασμα του πανό συμπαράστασης προς τον Παλαιστινιακό λαό, έστειλε μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό ο δήμαρχος Ηλιούπολης.

Ο Στάθης Ψυρρόπουλος, έχοντας κάνει σαφή τη θέση του ότι δεν θα ανεχτεί τέτοιου είδους συμπεριφορές, κατήγγειλε ότι η πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου τον απείλησε πως θα «κλείσει το Δημαρχείο».

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Ηλιούπολης είπε: «Το σωματείο θα συνεδριάσει την Τρίτη και οι πληροφορίες που λαμβάνουμε είναι πως θα προβεί σε κυλιόμενες απεργίες. Για να γίνει απεργία πρέπει να υπάρχει σοβαρός λόγος και όχι για ένα πανό. Αν συμβεί κάτι τέτοιο θα κινηθούμε ανάλογα, μπορεί να φτάσουμε και στο σημείο των ασφαλιστικών μέτρων».

Αναφερόμενος στην στάση εργασίας που πραγματοποίησε το Σωματείο προ ημερών τόνισε ότι δεν απηχεί τις απόψεις των εργαζομένων δεδομένου πως «συμμετείχε μόλις το 1/3» αυτών. «Έχω πάρει πάρα πολλά τηλεφωνήματα από πολίτες που με συγχαίρουν που κατέβασα το πανό», πρόσθεσε.

Στο πλευρό του Σωματείου στέκεται τόσο η ΠΟΕ- ΟΤΑ, όσο και η ΑΔΕΔΥ που σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για «απαράδεκτη στάση» του δημάρχου Ηλιούπολης, καταγγέλλοντας το κατέβασμα του πανό αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη από το Δημαρχείο.

Να σημειωθεί ότι στο πλευρό των εργαζόμενων, έχουν ταχθεί επίσης τρεις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, καθώς και συλλογικότητες της πόλης.

Διαβάστε επίσης: Νέα επίθεση Γ. Χατζηδάκη στον Στ. Ψυρρόπουλο για το πανό υπέρ της Παλαιστίνης

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ