Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img

Συνάντηση Στ. Ψυρρόπουλου – Ν. Ταχιάου για την Αστική Σήραγγα Ηλιούπολης

Για την επίσπευση των διαδικασιών των έργων της πόλης και δη της Αστικής Σήραγγας Ηλιούπολης, συζήτησαν ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Νίκος Ταχιάος, με τον δήμαρχος της πόλης, Στάθη Ψυρρόπουλο, στη συνάντηση που είχαν το πρωί της Πέμπτης. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο γενικός γραμματέας Ηλιούπολης, Γιώργος Ζαχιώτης.

Να σημειωθεί ότι η Αστική Σήραγγα Ηλιούπολης θα αποτελέσει έργο ανάσας για τους κατοίκους του Λεκανοπεδίου Αττικής. Εχει υπολογιστεί ότι ο χρόνος μετακίνησης των οδηγών από τη Λεωφ. Κατεχάκη στη Λεωφ. Βουλιαγμένης (και το αντίστροφο) θα είναι 10 λεπτά.

«Σε μια ιδιαίτερα σημαντική συνάντηση για το μέλλον της πόλης μας αναλύθηκε διεξοδικά η πορεία της Αστικής Σήραγγας Ηλιούπολης, η επιτάχυνση του έργου, η αναζήτηση σημαντικών λύσεων για την επιτάχυνση των διαδικασιών. Κρίσιμη είναι η δυνατότητα διαβούλευσης με το Υπουργείο, προκειμένου να μεταφέρουμε τις πραγματικές ανάγκες της πόλης και τη δική μας εμπειρία από την καθημερινότητα», δήλωσε ο κ. Ψυρρόπουλος.

Στη συνάντηση συζητήθηκε επίσης η επαναφορά της κατασκευής πεζογεφυρών και η δρομολόγησή τους με τις κατάλληλες μελέτες.

Διαβάστε επίσης: Αφιερωμένη στη μικρή Κλειώ η εκδήλωση για τον παιδικό καρκίνο

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ