Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
spot_img

«Η μικρή γοργόνα» συναντά τους μικρούς Ηλιουπολίτες

Με μεγάλη Επιτυχία συνεχίζεται το «Μίνι Παιδικό Σινεμά» που διοργανώνει ο Δήμος Ηλιούπολης.

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024, στις 5μμ, θα προβληθεί στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Μίκης Θεοδωράκης» η ταινία με τίτλο «Η μικρή γοργόνα».

Είναι η αγαπημένη ιστορία της Άριελ, μιας όμορφης και ζωηρής νεαρής γοργόνας, με δίψα για περιπέτεια. Η μικρότερη από τις κόρες του Βασιλιά Τρίτωνα και η πιο τολμηρή, η Άριελ λαχταράει να μάθει περισσότερα για τον κόσμο πέρα από τη θάλασσα, και ενώ επισκέπτεται την επιφάνεια, ερωτεύεται τον γεμάτο ζωντάνια Πρίγκιπα Έρικ. Παρόλο που οι γοργόνες απαγορεύεται να αλληλεπιδρούν με τους ανθρώπους, η Άριελ πρέπει να ακολουθήσει την καρδιά της. Κάνει συμφωνία με την κακιά μάγισσα της θάλασσας, Ούρσουλα, η οποία της δίνει μια ευκαιρία να δει πως είναι η ζωή στη στεριά, αλλά τελικά βάζει τη ζωή της – και το στέμμα του πατέρα της – σε κίνδυνο.

Η προβολή της ταινίας θα διαρκέσει 2 ώρες.

Η μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η προβολή της προηγούμενης ταινίας κατά την έναρξη της διοργάνωσης του «Μίνι Παιδικού Σινεμά» ανέδειξε την σημασία του Παιδικού κινηματογράφου και τη μεγάλη ανάγκη των παιδιών να ζήσουν στιγμές με τους αγαπημένους τους ήρωες με τη βοήθεια της 7ης τέχνης.

Διαβάστε επίσης: Συγκέντρωση υγειονομικού υλικού για τον λαό της Παλαιστίνης με την αρωγή του Δήμου

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ