Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

2 τρελοί πιγκουίνοι και 1 διαφορετικός γλάρος το ΣΚ στη Μικρή Σκηνή

Δύο παραστάσεις, για μικρούς και μεγάλους, ανεβαίνουν το Σαββατοκύριακο στο Θέατρο ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ και στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία», στο πλαίσιο της Μικρής Σκηνής του Δήμου Βύρωνα.

Ειδικότερα:

  • Το Σάββατο 2 Μαρτίου, στις 6μ.μ., στο Θέατρο ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ, οι μικροί μας φίλοι και οι γονείς τους μπορούν να απολαύσουν την παράσταση «Δυο τρελοί τρελοί Αποκριάτικοι πιγκουίνοι!!».

Λίγα λόγια για την υπόθεση

O Γιακουμής και ο Θεοδόσης είναι δυο πιγκουίνοι που λατρεύουν να γλεντάνε τις Απόκριες. Φέτος, όμως, ο Γιακουμής έχει ένα τρομερό συνάχι. Ο Θεοδόσης μεταμφιεσμένος σε γιατρό του Βασιλιά προσπαθεί μάταια να τον θεραπεύσει με τους βοηθούς του που είναι τα παιδιά του κοινού. Μόνο με το μαγικό μαντζούνι από την Ταταρία θα γίνει καλά προκειμένου να μπορέσει να τραγουδήσει. Ξεκινούν, λοιπόν, όλοι μαζί για τη μακρινή αυτή χώρα. Στο δρόμο θα πρέπει να μεταμφιέζονται ώστε να ξεγελάσουν τους φρουρούς στα σύνορα της Ταταρίας. Ντυμένοι αποκριάτικα, ηθοποιοί και κοινό, κάνουν ένα ταξίδι σε μέρη μακρινά και πολύ κωμικά μέσα από το τραγούδι, το χορό και τη χαρά, ενθαρρύνοντας τα παιδιά να διασκεδάσουν με τις γκάφες τους.

Info

Διάρκεια παράστασης: 60’
Σκηνοθεσία: Νίκος Καμτσής
Σκηνικό/κοστούμια: Μίκα Πανάγου
Πρωτότυπη μουσική: Χρήστος Ξενάκης
Παίζουν, xoρεύουν, τραγουδoύν (με αλφαβητική σειρά) οι ηθοποιοί: Κωνσταντίνα Δημητρίου, Μαγδαλένα Κεραμάρη και…όλα τα παιδιά του κοινού!

  • Την Κυριακή 3 Μαρτίου, στις 12μ., στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία» (Νέας Ελβετίας 34 & Σεβαστείας), θα ανέβει η παράσταση «Ο γαϊγλάρος».

Πρόκειται για νέο παραμύθι που δανείζεται δραματικά στοιχεία και ήρωες από τρεις διαφορετικές ιστορίες – Το ασχημόπαπο, τον Γλάρο Ιωνάθαν Λίβινκγστον και τη Φάρμα των Ζώων. Ο Ντάρυ, ο μικρός γλάρος, μόνος σε ένα αφιλόξενο περιβάλλον και μέσα από διάφορες περιπέτειες καταφέρνει μεγαλώνοντας να εξερευνήσει και να ανακαλύψει τις δυνατότητες του βασιζόμενος στα δικά του φτερά.

Χειροποίητες κούκλες διαφόρων μεγεθών, πρωτότυπη μουσική και φωτισμοί μας προσκαλούν σε μαγικές “πτήσεις”.

Info

Διάρκεια παράστασης: 45’
Σενάριο: Κική Μαλτσάκη, Ειρήνη Μάστορα, Κώστας Μακρής
Σκηνοθεσία: Fransisco Brito, Ειρήνη Μάστορα , Κική Μαλτσάκη
Κατασκευές/εμψύχωση: Ειρήνη Μάστορα, Κική Μαλτσάκη
Πρωτότυπη μουσική: Αλέξης Γραμματικός, Φωτεινή Τσακνάκη, Background Projection
Φωτισμοί: Ελίνα Σφουντούρη
Φωτογραφία: Κώστας Κωστόπουλος
Βίντεο: Άλκηστη Μουτάφη
Παραγωγή: ΜπαGάζια ΑΜΚΕ
ΟΜΑΔΑ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΦΙ

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Διαβάστε επίσης: Οι «Κραυγές» στον κινηματογράφο «Νέα Ελβετία» για την Ημέρα της Γυναίκας

Ειδήσεις από τον Βύρωνα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ