Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
spot_img

Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού καθαριότητας στην Περιφέρεια Αττικής ζητεί ο ΣΥΠΑ

Μόνιμες προσλήψεις προσωπικού καθαριότητας στην Περιφέρεια Αττικής, ζητούν οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής (ΣΥΠΑ).

Σε ανακοίνωση του ΣΥΠΑ αναφέρεται ότι το ζήτημα της καθαριότητας των κτηρίων συνεχίζει να παραμένει ζητούμενο. «Τα προβλήματα επαναλαμβάνονται συνεχώς αφού κάθε τρεις και λίγο οι συμβάσεις των συνεργείων καθαρισμού λήγουν ή των συναδέλφων ΙΔΟΧ λήγουν. Μια τέτοια απαράδεκτη κατάσταση αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι στις υπηρεσίες του ΚΤ, του κτηρίου Συγγρού 80-88, όπου για όλο το κτήριο υπάρχουν μόνο 2 συμβασιούχοι συνάδελφοι με πρόγραμμα της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ)…», τονίζεται.

Όπως σημειώνουν, «εδώ και χρόνια όλες οι Περιφερειακές Αρχές αντιμετωπίζουν το ζήτημα της καθαριότητας των χώρων εργασίας ως “πρόσκαιρη” κι όχι ως μόνιμη ανάγκη, αποδέχονται την “απαγόρευση” των προσλήψεων και τη μείωση του “μισθολογικού” κόστους, με αποτέλεσμα η κατάσταση να γίνεται απαράδεκτη. Συνεχώς δεν εξασφαλίζεται μόνιμη λύση, αφού δεν διασφαλίζεται η πρόσληψη μόνιμου προσωπικού». Και ερωτούν: «Είναι δυνατόν να μην εξασφαλίζονται οι συνθήκες υγιεινής στους χώρους δουλειάς;».

Διαβάστε επίσης: Ν. Χαρδαλιάς: «Η λογοδοσία αποτελεί υποχρέωση κάθε αιρετού»

Ειδήσεις από την Αυτοδιοίκηση στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ