Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Συνεχίζονται οι δράσεις σχολικού αθλητισμού

Συνεπής στην τήρηση των προγραμμάτων του είναι ο δήμος Ζωγράφου που συνεχίζει τις δράσεις σχολικού αθλητισμού «Γιορτές Αθλημάτων» σε συνεργασία με τις Ομοσπονδίες ολυμπιακών αθλημάτων.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και τη δράση «Τρίποντα στα σχολεία», η οποία ξεκίνησε με πολύ παιχνίδι για να γνωρίσουν τα παιδιά το μπάσκετ με ασφάλεια και διασκέδαστικό τρόπο.

Τα «Τρίποντα στα Σχολεία» πραγματοποιούνται στα κλειστά γήπεδα της πόλης, «ΦΩΤΣΗΣ» και της οδού Ωρίωνος, με υπεύθυνους ομοσπονδιακούς προπονητές του προγράμματος ανάπτυξης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Μέχρι στιγμής έχουν λάβει μέρος μαθήτριες και μαθητές από τα Δημοτικά Σχολεία της πόλης.
Συγκεκριμένα συμμετείχαν τη Δευτέρα 4 Μαρτίου, το 1ο και το 19ο Δημοτικό Σχολείο, την Τρίτη 5 Μαρτίου το 3ο και το 4ο Δημοτικό Σχολείο, ενώ την Τετάρτη 6 Μαρτίου έλαβαν μέρος το 5ο και το 6ο Δημοτικό Σχολείο.

Παρόντες από την πλευρά της διοίκησης του Δήμου, ήταν ο αντιδήμαρχος Παιδείας – Νέας Γενιάς και Αθλητισμού, Γιώργος Γρίβας, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι Αθλητισμού, Στέλιος Αποστόλου και Θωμάς Πολίτης, καθώς και η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α’ Βάθμιας Εκπαίδευσης, Ιωάννα Μακροζαχοπούλου.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε στις 7 Μαρτίου, με το 8ο και το 12ο Δημοτικό Σχολείο και σήμερα, Παρασκευή 8 Μαρτίου, συμμετέχει σε αυτό το 2ο Δημοτικό Σχολείο. Θα ακολουθήσει γιορτή λήξης της δράσης με βραβεύσεις και τιμητικές πλακέτες προς τους συντελεστές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Οι δράσεις υλοποιούνται στο πλαίσιο του προγράμματος του Δήμου «Γιορτές Αθλημάτων» και έχει στόχο την μύηση παιδιών και γονέων σε έναν υγιεινό και θετικό τρόπο ζωής.

Διαβάστε επίσης: Παρέλαση και πλήθος δράσεων για Kαρναβάλι & Kούλουμα 2024

Ειδήσεις από του Ζωγράφου στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ