Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στον Δήμο

Με εκδηλώσεις μνήμης και μαθητικές παρελάσεις στις δύο Kοινότητες γιορτάζεται στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821.
Κατά τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, θα πραγματοποιηθούν από τον Δήμο Ελληνικού -Αργυρούπολης εορταστικές εκδηλώσεις, οι οποίες κορυφώνονται με τις καθιερωμένες παρελάσεις τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024 και συγκεκριμένα:
Στην Δημοτική Κοινότητα Ελληνικού ώρα 10.15 π.μ. επιμνημόσυνη δέηση & κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Εθνικής Αντίστασης και 11.00 π.μ. παρέλαση επί της Λεωφόρο Ιασωνίδου από την οδό Αμαζόνων έως την οδό Ριζούντος.
Η εκφώνηση του Πανηγυρικού της Ημέρας στο Ελληνικό θα γίνει από τον εντεταλμένο σύμβουλο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Φώτη Ιασωνίδη.
Στην Δημοτική Κοινότητα Αργυρούπολης ώρα 11.00 π.μ. επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου και 11.45 π.μ. παρέλαση επί της Λεωφόρο Μαρίνου Γερουλάνου από την Στ. Σαράφη έως την οδό Μακεδονίας.
Η εκφώνηση του Πανηγυρικού της Ημέρας στην Αργυρούπολη θα γίνει από την αντιδήμαρχο Νεολαίας και Ατόμων με Αναπηρία του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης κα Ελίνα Αλεξίου.
Ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Ιωάννης Κωνσταντάτος θα παραστεί και στις δύο παρελάσεις των δημοτικών κοινοτήτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ