Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΚΠΙΣΝ: Το 2ο φεστιβάλ WOW – Women of the World στην Ελλάδα

Το 2ο φεστιβάλ WOW – Women of the World στην Ελλάδα διοργανώνεται από τις 6 έως τις 8 Απριλίου 2024 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) .

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται σε συνεργασία με το WOW Foundation, τη μεγαλύτερη διοργάνωση στον κόσμο αφιερωμένη σε γυναίκες, θηλυκότητες και non-binary άτομα. Από το 2010, που διοργανώθηκε το πρώτο φεστιβάλ στο Λονδίνο, μέχρι σήμερα, το WOW αριθμεί περισσότερα από 100 φεστιβάλ και εκδηλώσεις φτάνοντας σε πάνω από πέντε εκατομμύρια άτομα σε 45 τοποθεσίες σε έξι ηπείρους.

 

Το WOW Athens αποπειράται για δεύτερη χρονιά να θίξει τα πλέον επίκαιρα ζητήματα στον αγώνα της έμφυλης ισότητας, σε τοπικό αλλά και διεθνές επίπεδο, και να δώσει βήμα στις φωνές και τις ιστορίες που εμπνέουν και δίνουν ελπίδα για έναν πιο δίκαιο κόσμο.

Θέματα που απασχολούν τις γυναίκες, τις θηλυκότητες και τα non-binary άτομα σε όλο τον κόσμο, από την ενδοοικογενειακή βία ως τα εργασιακά δικαιώματα των γυναικών και από τον έμφυλο σχεδιασμό των πόλεων ως την ψυχική υγεία, θα αναδειχθούν σε μία σειρά από πάνελ που θα φιλοξενήσουν διακεκριμένες ομιλήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Για να εξασφαλιστεί η είσοδος σε όλα τα πάνελ είναι απαραίτητη η αγορά του WOW Festival Pass.

 

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Διαβάστε επίσης: “Το δάκρυ της μαστίχας”: Έκθεση Ζωγραφικής της Α. Κώσταλου στη Δημοτική Πινακοθήκη Καλλιθέας «Σ. Λασκαρίδου»

Ειδήσεις από τον Δήμο Καλλιθέας στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ