Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η Ευρωπαϊκή Ένωση συναντά τους μαθητές του Δήμου

Την ευκαιρία να συζητήσουν με νέους που έχουν επωφεληθεί από τα προγράμματα που προσφέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση για να γνωρίσουν την Ευρώπη, θα έχουν μαθητές από τα σχολεία του Παλαιού Φαλήρου σε συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Απριλίου και ώρα 11:00-13:00, στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου.

Στη συζήτηση με τίτλο «Τι μου προσφέρει η ΕΕ; Ευκαιρίες κινητικότητας και εργασίας», που διοργανώνει ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου με συνδιοργανωτή το το Europe Direct ΕΛΙΑΜΕΠ Αττικής με αφορμή τις επερχόμενες Ευρωπαϊκές Εκλογές, οι μαθητές της πόλης μας θα έχουν την ευκαιρία να καταθέσουν τις ιδέες τους για τι μέτρα θα πρέπει να αναλάβει η Ευρωπαϊκή Ένωση για την κινητικότητα και την εργασία, να ακούσουν τις απόψεις των συμμαθητών τους, να μάθουν ό,τι χρειάζεται για να εργαστούν, αλλά και να προετοιμαστούν για να ψηφίσουν στις Ευρωπαϊκές Εκλογές 2024.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης χαιρετισμό θα απευθύνει ο αντιδήμαρχος Κ.Ε.Π. & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Τοπικής Αυτοδιοίκησης BELC tbc και ο αντιδήμαρχος Παιδείας Χαράλαμπος Παπακωστόπουλος.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν νέοι και νέες που έχουν υλοποιήσει με επιτυχία προγράμματα Erasmus+ σε πανεπιστήμια, ευκαιρίες κινητικότητας από το Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης, αλλά και στο ταξίδι του DicoverEU, αλλά και άτομα που εργάζονται τώρα σε Ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Επίσης, στη δράση θα συμμετάσχουν και εκπρόσωποι των Ευρωπαϊκών Δικτύων Erasmus+ / Νεολαία, Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης, και Eurodesk, οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι για να λύσουν όλες τις απορίες των μαθητών!

Διαβάστε επίσης: Μπάσκετ στην παραλία του Μπάτη

Ειδήσεις από τo  Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ