Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img

Πλησιάζει η ώρα του ΜΙΝΙ Aceman

Αφού ολοκλήρωσε τις δοκιμές σε κρύο και θερμό περιβάλλον, το Aceman μετρά αντίστροφα μέχρι την αποκάλυψή του. Η παγκόσμια πρεμιέρα θα γίνει στη 18η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου, από τις 25 Απριλίου έως τις 4 Μαΐου.

Το μήκος του μόλις που ξεπερνά τα 4 μέτρα, όμως έχει ευρύχωρο εσωτερικό για πέντε επιβάτες. Το νέο ηλεκτρικό crossover της βρετανικής μάρκας τοποθετείται ανάμεσα στα ΜΙΝΙ Cooper και ΜΙΝΙ Countryman, αντλώντας στοιχεία από τα δύο αυτά μοντέλα. Η μπαταρία του Aceman είναι χωρητικότητας 54,2 kWh, επαρκής για να εξασφαλίζει αυτονομία περίπου 400 χλμ.

Η σχεδίαση του νέου μοντέλου της ΜΙΝΙ ακολουθεί τις βασικές αρχές της φιλοσοφίας της μάρκας: άφθονος εσωτερικός χώρος με τις μικρότερες δυνατές εξωτερικές διαστάσεις, ευέλικτα οδηγικά χαρακτηριστικά και αποδοτικότητα. Πίσω από αυτό βρίσκεται η λειτουργική σχεδίαση δύο όγκων με κοντούς προβόλους. Έτσι εξασφαλίζεται μέγιστος χώρος για πέντε επιβάτες και αποσκευές σε συνδυασμό με ένα μινιμαλιστικού στυλ δάπεδο.

«Το αμιγώς ηλεκτρικό MINI Aceman ανοίγει νέες ευκαιρίες για τους πελάτες που θέλουν ένα crossover πιο μικρό από το επιτυχημένο μας MINI Countryman. Ο συνεπής εξηλεκτρισμός του χαρτοφυλακίου των προϊόντων μας δηλώνει ξεκάθαρα το μέλλον της μάρκας MINI», σχολίασε η επικεφαλής της μάρκας, Στέφανι Βουρστ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ