Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img

Το Ford Focus με όφελος έως 3.300 ευρώ

Πιο εύκολη καθιστά την απόκτηση του ανανεωμένου Focus η Ford Motor Ελλάς, μέσω της νέας προωθητικής ενέργειας αλλά και σημαντικών εκπτώσεων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν το μοντέλο που ταιριάζει στις ανάγκες τους ανάμεσα σε 5θυρες hatchback εκδόσεις που παίρνουν κίνηση από τον βενζινοκινητήρα 1.0 EcoBoost Hybrid με απόδοση 125 ή 155 ίππων και τον οικονομικό σε κατανάλωση καυσίμου πετρελαιοκινητήρα 1.5 EcoBlue με απόδοση 115 ίππων, σε συνδυασμό είτε με χειροκίνητο είτε με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Τα προγράμματα χρηματοδότησης Ford Finance περιλαμβάνουν ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 2,99% (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν.128/1975), προκαταβολή από μόλις 20% και διάρκεια χρηματοδότησης έως 60 μήνες. Επιπλέον, η Ford Motor Ελλάς προσφέρει πρόσθετο όφελος Ford Value ύψους 1.972 ευρώ (ισχύει για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων). Εναλλακτικά, όσοι θέλουν να μεγιστοποιήσουν το όφελος από την αγορά του νέου Focus, μπορούν να αξιοποιήσουν το προωθητικό πρόγραμμα Ford Value που τους δίνει την ευκαιρία να το αποκτήσουν με συνολικό όφελος 3.300 ευρώ.

Η νέα γενιά του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας SYNC 4 της Ford υποστηρίζεται από κεντρική οθόνη αφής 13,2 ιντσών, με ασύρματη συμβατότητα με Apple CarPlay και Android Auto. Το Ford Focus εξοπλίζεται σε όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις του με ευρεία γκάμα τεχνολογιών ασφάλειας, εισάγοντας τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης Επιπέδου 2. Όλες οι εκδόσεις του Focus απολαμβάνουν την 8ετή εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect, πλήρως μεταβιβάσιμη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ