Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στον αγιασμό του 2ου Δημοτικού ο δήμαρχος Βασίλης Θώδας

Στην τελετή Αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο του Δήμου Ζωγράφου, παρευρέθηκε ο δήμαρχος Βασίλης Θώδας. Στον χαιρετισμό που απηύθυνε, ευχήθηκε στους μαθητές καλή και δημιουργική χρονιά, καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς και κάθε επιτυχία στην αποστολή και το εξαιρετικά σημαντικό έργο τους.

Ο δήμαρχος Ζωγράφου τόνισε ότι η έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα στη

μάθηση, άνοιγμα σε νέους ορίζοντες και ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση των ονείρων των μαθητών. «Η γνώση και η παιδεία αποτελούν ίσως τη σημαντικότερη επένδυση για την προσωπική και επαγγελματική τους εξέλιξη. Ο Δήμος Ζωγράφου θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας και των μαθητών, διασφαλίζοντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες που θα συμβάλουν στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους και στην εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων.  Είναι υποχρέωσή μας απέναντι στις νεότερες γενιές, στο μέλλον της χώρας μας», πρόσθεσε ο κ. Θώδας.

Ο δήμαρχος σημείωσε επιπλέον ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς ο Δήμος θα βρίσκεται σε επαφή με τη σχολική κοινότητα για οποιαδήποτε έκτακτη παρέμβαση χρειαστεί και ότι θα βρίσκεται στη διάθεση των εκπαιδευτικών και γονέων για ό,τι ζήτημα θελήσουν να διευθετηθεί.

Διαβάστε: Υπεγράφη η σύμβαση για την αναβάθμιση του φωτισμού στον Δήμο Ζωγράφου

Τα νέα του Ζωγράφου μ’ ένα κλικ – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ