Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επί ποδός ο δήμος Αλίμου

“Επί ποδός” είναι από το πρωί τα συνεργεία για την πολιτική προστασία του Αλίμου.

Όπως ενημερώνει ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, το πρωί, πριν πέσει χιόνι, τα συνεργεία του Δήμου έριξαν αλάτι σε όλες τις κεντρικές αρτηρίες.

Από την έναρξη της χιονόπτωσης τα συνεργεία διαρκώς εκχιονίζουν με την χρήση μηχανημάτων, όσο αυτό είναι ανθρωπίνως δυνατό.

Παρόλα αυτά, η χιονόπτωση είναι τόσο έντονη, που “ξαναστρώνει” τον δρόμο, σχεδόν αμέσως μετά τον εκχιονισμό και την διάνοιξή του. «Γι αυτό και θα επαναλαμβάνουμε διαρκώς και αύριο τον εκχιονισμό. Θερμή παράκληση, αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις», δηλώνει.

Σύμφωνα με τον κ. Κονδύλη, ευτυχώς δεν παρατηρήθηκαν πτώσεις και σπασίματα δένδρων από το βάρος του χιονιού, χάρις στο καλό κλάδεμα που είχε γίνει το προηγούμενο διάστημα. «Μέχρι τώρα έχουν σπάσει μόνον ελάχιστα κλαδιά. Όμως η χιονόπτωση θα συνεχίσει, συνεπώς είναι πιθανό κάποια δένδρα τελικά να μην αντέξουν. Γι αυτό σας παρακαλώ θερμά να προσέχετε», προσθέτει.

Ο κ. Κονδύλης αναφέρεται και στην αποψινή σύσκεψη που είχαν οι δήμαρχοι της Αττικής με τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη. «Η έντονη χιονόπτωση», σημειώνει, «θα συνεχιστεί μέχρι και αύριο το μεσημέρι. Απόψε αναμένονται δύο δυνατά “κύματα” χιονιού, ένα από τις 6 μ.μ. το απόγευμα και μετά και ένα από τις 12 το βράδυ κι έπειτα. Συνεπώς θα ξημερώσει με πολύ χιόνι και η κακοκαιρία θα είναι έντονη και αύριο. Θα είμαστε διαρκώς σε επιφυλακή, ώστε να βελτιώνουμε όσο γίνεται τις συνθήκες στους δρόμους και να σας ενημερώνουμε για κάθε τί σημαντικό».

 

Διαβάστε επίσης: Δήμαρχος Αλίμου: «μην κατεβάζετε τα σκουπίδια στους κάδους μέχρι την Τετάρτη»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ