Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πυρετώδεις εργασίες το Σαββατοκύριακο σε Ελληνικό και Αργυρούπολη

Σε εντατικούς ρυθμούς και αυτό το Σαββατοκύριακο, συνεργεία του Δήμου, εθελοντές και κάτοικοι του Ελληνικού και της Αργυρούπολης, καθάριζαν δρόμους, πεζοδρόμια και πάρκα από κλαδιά δέντρων που διέλυσε η πρόσφατη έντονη χιονόπτωση. Μαζί τους, ο δήμαρχος, Γιάννης Κωνσταντάτος, οι αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη της «Ενωμένης Πόλης».

Όλοι μαζί, ως ομάδα, επισκέφθηκαν πολλά σημεία σημεία της πόλης, όπως γειτονιές στον λόφο Τρούμπαρι, στο Πρότυπο Οικογενειακό Πάρκο Αγ. Παρασκευής και σε πλατείες που σημειώθηκαν πολλές πτώσεις κλαδιών και δέντρων.

«Ο όγκος είναι τεράστιος αν σκεφτεί κανείς ότι έχουν απομακρυνθεί κοντά στα χίλια φορτηγά κλαδιά την τελευταία βδομάδα και ο αγώνας συνεχίζεται δεδομένου ότι οι κάτοικοι κλαδεύουν και βγάζουν τεράστιο όγκο από τα σπίτια τους», δήλωσε ο δήμαρχος και κάλεσε τους κατοίκους της πόλης να μην πετούν μπάζα και άλλα αντικείμενα (ιδιαίτερα πάνω στα κλαδιά), καθώς είναι αδύνατον να μαζευτούν αυτή την περίοδο.

Ο κ. Κωνσταντάτος άφησε αιχμές για την στάση στελεχών της παράταξης του προκατόχου του, Χρήστου Κορτζίδη.

Συγκεκριμένα είπε:

«Προς αυτούς που μας κάνουν κριτική από τον καναπέ στελέχη της παράταξης του κ. Κορτζίδη.

Εξαφανισμένοι στον χιονιά εξαφανισμένοι και την επόμενη ημέρα όταν εργαζόμενοι, κάτοικοι, δημότες, εθελοντές και όλη η διοίκηση του δήμου εργάζεται, ακόμη και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου.

Σιωπήστε επιτέλους που είσαστε στον λαϊκισμό πρωταθλητές κι ελάτε λίγο να βοηθήσετε.

Από τον λόγο σας χορτάσαμε, τα έργα σας δεν είδαμε ποτέ».

Διαβάστε επίσης: Ελληνικό-Αργυρούπολη: Αντιπαράθεση Κωνσταντάτου – Κορτζίδη με φόντο τον χιονιά

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ