Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img

Πατούλης – Κωνσταντέλλος: Με εκατέρωθεν «βέλη» η συζήτηση για τα έργα στον Δήμο 3Β

Με σκληρή γλώσσα ανταπάντησε στον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, μετά και την ανακοίνωση του πρώτου για τα έργα στον Δήμο.

Ο κ. Κωνσταντέλλος έφθασε στο σημείο να πει ότι μετάνιωσε για την «υπερβοήθεια» που έδωσε προεκλογικά στον «περιφερειάρχη της καρδιάς μας», όπως αποκάλεσε τον κ. Πατούλη. «Περίμενα να εκτιμήσει τις ανάγκες μας. Όμως, δεν βλέπω φως στο βάθος του τούνελ. Θα προτιμούσα να βγει λεβέντικα και να πει ¨δεν είστε προτεραιότητά μου¨ ή ¨πήρατε πολλά από την προηγούμενη διοίκηση της περιφέρειας και δεν σας δίνω άλλᨻ, είπε ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και πρόσθεσε: «Η σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής δεν έχει κάνει καμία ενέργεια στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και ο Δήμος δεν χρωστά τίποτα στη σημερινή διοίκηση, η οποία δεν μπορεί να στέλνει χρήματα δικά μας σε άλλους δήμους για αλλότριους σκοπούς».

Ωστόσο, δεσμεύθηκε ότι αν η σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας δώσει στον Δήμο έστω το 30% των χρημάτων που έδωσε η προηγούμενη διοίκηση, «θα βγω με ντουντούκα και θα το πω. Μέχρι τότε θα είμαι στην καταγγελία».

Ανακοίνωση 3Β

Στην ανακοίνωσή του, ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κατηγορεί το επιτελείο του κ. Πατούλη ότι «συστηματικά τον τελευταίο διάστημα επιδίδεται σε επικοινωνία που περιέχει μισές αλήθειες οδηγώντας σε μεγαλύτερα ψέματα. Έτσι, εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον Περιφερειάρχη, γιατί δεν πιστεύουμε ότι ο ίδιος προσωπικά εμπλέκεται σε μία τόσης μεγάλης κλίμακας σκόπιμη παραπληροφόρηση».

Σημειώνει ότι η παράθεση μιας σειράς έργων, που αποτελούν αφενός μεν έργα της Περιφέρειας, αφετέρου δε εκτελούνται ήδη στον Δήμο μας και αφορούν σε έργα που δημοπρατήθηκαν σε παρελθόντα χρόνο και για τα οποία, η σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας δεν έχει καμία απολύτως σχέση ούτε στον σχεδιασμό, ούτε στην μελέτη, ούτε στην χρηματοδότηση, ούτε στην δημοπράτηση τους, δεν μπορούν να αποτελούν αντικείμενο δράσης της παρούσας Περιφερειακής Αρχής.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Διαβάστε επίσης: Για «έμμεσο πολιτικό εκβιασμό» κατηγορεί τον Γρηγόρη Κωνταντέλλο η Περιφέρεια Αττικής

Διαβάστε επίσης: Επίθεση Κωνσταντέλλου σε Πατούλη για «πάγωμα» έργων στα 3Β

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ