Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img

Χρηματοδότηση 2,3 εκατ. ευρώ για το ΚΑΠΗ στον Ταύρο

Ένα ακόμη μεγάλο έργο ξεκινάει στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου.

Η Δημοτική Αρχή ενέταξε στην Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση (ΟΧΕ) Αθήνας και την ολοκλήρωση του έργου του ΚΑΠΗ στην Δ.Ε. Ταύρου, αξίας 2.300.000 ευρώ. Οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου σε συνεργασία με τη Νομική Υπηρεσία έχουν ολοκληρώσει όλες τις διαδικασίες, τις μελέτες και την έκδοση οικοδομικής άδειας και το έργο σύντομα θα δημοπρατηθεί. Ένα υπερσύγχρονο κτίριο κοινωνικής ωφέλειας με όλες τις προδιαγραφές για άτομα τρίτης ηλικίας, ΑΜΕΑ κλπ.

Μετά την ένταξη στην ΟΧΕ Αθήνας της ενεργειακής αναβάθμισης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ταύρου, προϋπολογισμού 250.000 ευρώ και του συγκροτήματος του Γυμνασίου-Λυκείου, προϋπολογισμού 851.000 ευρώ, ένα ακόμη έργο έρχεται να προστεθεί στην πόλη.

«Το κτίριο του ΚΑΠΗ του Ταύρου για το οποίο πετύχαμε χρηματοδότηση 2,3 εκ. ευρώ θα αποτελέσει ένα σύγχρονο κοινωνικό κέντρο όπου συμπολίτες μας θα απολαμβάνουν όλες τις ανέσεις που τους αρμόζει μαζί με ιατρικές και άλλες φροντίδες που θα τους παρέχονται», τόνισε ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου, εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του στον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη για την υλοποίηση της ΟΧΕ Αθήνας.

 

Διαβάστε επίσης: Aταλάντευτη η θέση του Δήμου απέναντι στην εκποίηση του πρώην ακινήτου του ΕΟΜΜΕΧ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ